Reviews & beoordelingen: Reisgids Leiden (25)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gratis Reisgids Leiden downloaden? Plaats je beoordeling

Cor Blommers 23 oktober 2019

prima wandelingen Leiden

Luc 24 april 2019

Duidelijke beschrijving van de wandeling langs de mooiste plekjes van Leiden. Bondig met toch plaats voor leuke anekdotes.

Patricia 25 maart 2019

Correcte, beknopte, mooi geïllustreerde en duidelijke reisgids. Alle nodige en nuttige informatie onmiddellijk bij de hand. De weergegeven route/wandeling is steeds een aanrader !

Paul Nijs 2 januari 2019

prachtig uitgestippelde wandeling. Zonder dit hadden wij zeker de mooiste plaatsen van Leiden gemist.

Chris Van Belle 5 december 2018

Aangename, overzichtelijke wandeling door het centrum van Leiden, waarbij alle bezienswaardigheden werden gezien. Aanrader is zeker het Rijksmuseum van de oudheid met zijn indrukwekkende Egyptische kunstschatten.

Danielle 1 oktober 2018

Leiden is een hele leuke stad en aan de hand van de reisgids krijg je heel veel te zien. Leuke tip voor lunch, diner en/of borrel restaurant De Waag. Ook een bezoek aan Noordwijk is zeker de moeite waard.

John dix 27 juni 2018

Prima reisgids met nuttige tips. Van verschillende services van bedrijven gebruik gemaakt bij dagje uit met collegas in Leiden. +++

M Ottenheim 5 juni 2018

De reisgidsvan Leiden was een mooi begin om de stad Leiden te bezichtigen. Alle bezienswaardigheden met uitleg erbij komen aan bod. Mooi en duidelijk omschreven en plattegrond

Katrien Willems 1 maart 2018

Wij hebben de wandeling zoals beschreven in jullie reisgids gedaan en op een aangename manier Leiden leren kennen. Handige en bruikbare gids met leuke weetjes en veel foto's. Waarvoor dank

Hilde Van Hemelryck 6 februari 2018

Bedankt voor de fijne reisgids. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt om Leiden te leren kennen. Ik vind het erg fijn dat jullie zo'n gidsen ter beschikking stellen! Werd heel erg geapprecieerd!

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info