Voordelig parkeren op P+R parking Leiden

Gebruik goedkope parking en het openbaar vervoer in Leiden

Met het openbaar vervoer naar Leiden komen is makkelijk en kan aan voordelige tarieven. De IC-trein of de Thalys brengt je vanuit Brussel of Antwerpen vlot naar Rotterdam waar je dan overstapt op de IC naar Leiden. Kom je liever met de wagen, dan kan je zorgenvrij en voordelig parkeren. Maak dan gebruik van een P+R parking. Een shuttlebus brengt je zelfs naar het centrum.  Lees meer

Leiden toont dat het kan, voordelig en vlot ter bestemming geraken.

  • Reis per spoor naar Leiden
  • Kies uit IC-trein of Thalys  
  • Start de wandelroute aan het treintation 
  • Parkeer goedkoop op de P+R parking
  • Laat je met shuttle naar stadscentrum brengen
Gratis reisgids downloaden

Voordelig parkeren in Leiden

Het goedkoopst in de stad parkeren kan op de P+R Haagwegterrein op 5 minuten wandelen van het stadscentrum en op 3 minuten van onze wandelroute. In 2015 is het starttarief 4€ met een maximum van 12€ per 24 uur. Je krijgt er een gratis shuttledienst bij naar het centrum. Op de kaart kan je zien waar de parking gelegen is. Ga naar punt 4 in onze routebeschrijving en je ziet meteen hoe de wandeling te starten. 
Adres: Haagweg 8, 2311 Leiden
GPS-coördinaten: N 052°09'34.6"     E 004°28'42.6"
Website: www.stadsparkeerplan.com

Reis met de trein naar Leiden

De wandelroute start aan het treinstation Leiden Centraal. Dit station heeft zeer goede verbindingen met andere grote steden in Nederland en België. 
Ook vanuit België is Leiden snel bereikbaar én goedkoop. Je kan immers met de IC-trein reizen (de 'Amsterdammer'). Neem de IC-trein vanuit Brussel of Antwerpen naar Rotterdam. Daar kan je dan overstappen voor de IC naar Leiden. Totale reistijd ca. 2u50 vanuit Brussel, ca. 2u. vanuit Antwerpen. Het kan reeds voor minder dan 30€ enkele reis via www.b-europe.com , de officiële website van de NMBS. Wie het sneller wil kan met de Thalys reizen tot Rotterdam en daar de IC nemen naar Leiden, totale reistijd minder dan 2 uur vanuit Brussel, 1u10 vanuit Antwerpen. 
Meer info op www.b-europe.com.

Reviews en beoordelingen Voordelig parkeren

Heb je zelf tips of opmerkingen over Voordelig parkeren? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info