Reviews & beoordelingen: Reisgids Milaan (18)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Milaan van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Milaan? Plaats je beoordeling

francine 6 november 2023

DE BROCHURE STEEKT HEEL GOED INEEN ZEER DUIDELIJK EN MET VEEL DETAILS OM GEEN ENKELE BEZIENSWAARDIGHEID OVER TE SLAAN GEWOON DE ROUTE VOLGEN DEZE KEER OOK WEER GESLAAGD BRAVO !!!!

Eveliene 20 april 2023

In juni 2022 zullen wij een rondreis door Italie maken. Milaan staat ook op de lijst om te gaan bezoeken. Ik hoop veel aan deze gids te hebben en verheug mij al op een mooie wandeling door deze stad.

eddy 30 november 2022

leuke gids.

caroline 28 augustus 2019

Mooie compacte gids, waar alles in staat die je moet gezien hebben in Milaan.

Harald De Beuf 24 april 2019

Een goede handleiding voor een eerste verkenning van Milaan. Maar er is nog veel meer...

Jeannette 18 april 2019

De reisgids ziet er goed uit. Leuke tips en wetenswaardigheden. Over een week gaan we alle tips uitproberen.

Dave Vergauwen 6 november 2018

Een goede omschrijving.

Heidi Van Espen 13 maart 2018

To the point reisgids met toffe wandeling

Ildiko 31 oktober 2017

Het monumentaal kerkhof in Milaan een echte aanrader Milaan lekker eten toffe winkels Interssante bezienswaardigheden Voor een citytrip 9/10 šŸ‘

Caroline SNOECK 21 juni 2017

Zoals altijd een zeer interessante gids maar deze keer ontbrak er volgens mij een échte bezienswaardigheid nl Castello Sforzesco , indrukwekkend renaissancekasteel, compleet met grachten, ophaalbruggen en meters dikke muren, met groot rustig park. Ik begrijp niet goed waarom jullie dit niet vermelden, ligt beetje buiten het centrum maar wij zijn daar 2 maal geweest, te voet vanuit het centrum. Zou een pluspunt zijn mochten jullie dit opnemen in de gids.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info