Citytrip Milaan? Mode én bezienswaardigheden ontdekken

Langs de Dom, paleizen, winkelstraten en modehuizen. Milaan is dé hoofdstad van de mode

Milaan is niet alleen het economische hart van Italië, maar ook de hoofdstad van de mode. Bovendien is het een ideale plek om te wandelen. Lees meer

  • Handige leidraad voor verkenning Milaan
  • Doe de korte, allesbevattende stadswandeling
  • Leer Milaan kennen als modehoofdstad
  • Ontdek de pracht aan paleizen, pleinen
  • Ook de shoppers vergeten we niet
  • Tips voor trip naar bezienswaardigheden buiten centrum

Gratis reisgids Milaan?

Gratis reisgids downloaden

Milaan heeft een Dom die je ogen zal verblinden. Onze wandelroute start aan de Dom van Milaan en brengt je vervolgens via talrijke paleizen en winkelstraten langs de bekendste modehuizen. Tussendoor kan je genieten van historische gebouwen en pleinen. We wandelen in Milaan ook langs een paar mooie musea. Een merkwaardig kunstwerk ligt echter te ver uit de route: 'Het Laatste Avondmaal' van Leonardo da Vinci in de Santa Maria delle Grazie. We geven je wel een aantal tips mee over hoe je er kan geraken. We doen dit ook voor het mooie monumentale kerkhof van Milaan.

Reviews en beoordelingen citytrip Milaan

Heb je zelf tips of opmerkingen over Milaan? Plaats je beoordeling

karina JOOS 20 oktober 2023

Een héél praktische, goed omschreven wandeling waarbij je een groot deel van de bezienswaardigheden ontdekt. Niettegenstaande Milaan zeker niet de mooiste stad van Italië is, zijn er toch wel een ruim aantal culturele toppers die zeker de moeite lonen. Een daguitstap met de trein (50min.) naar Bergamo Citta Alta is zeker ook een dikke aanrader (de Basilica is wondermooi !).

Martine David 7 april 2022

Een heel leuke wandelroute. Heel veel gezien en goede uitleg. Zeker een aanrader!

Gerda 10 maart 2020

Het lijkt me een mooie wandeling (ik ben nog niet geweest: coronavirus); de uitleg is alleszins duidelijk. Ik hoop er écht van te kunnen genieten in betere tijden.

Isabella 16 september 2019

Hele mooie wandeling met goede uitleg

Koen 29 april 2019

Beste, leuke trip gehad in Milaan, het was een interessante rondleiding waarin verschilende aspecten van Milaan terugkwamen: een mooie wandeling in het stadspark, het bezoeken van enkele mooie bouwwerken en eveneens nog eens langs de winkelstraten van Milaan.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info