Reviews & beoordelingen: citytrip Milaan (18)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Milaan van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

karina JOOS 20 oktober 2023

Een héél praktische, goed omschreven wandeling waarbij je een groot deel van de bezienswaardigheden ontdekt. Niettegenstaande Milaan zeker niet de mooiste stad van Italië is, zijn er toch wel een ruim aantal culturele toppers die zeker de moeite lonen. Een daguitstap met de trein (50min.) naar Bergamo Citta Alta is zeker ook een dikke aanrader (de Basilica is wondermooi !).

Martine David 7 april 2022

Een heel leuke wandelroute. Heel veel gezien en goede uitleg. Zeker een aanrader!

Gerda 10 maart 2020

Het lijkt me een mooie wandeling (ik ben nog niet geweest: coronavirus); de uitleg is alleszins duidelijk. Ik hoop er écht van te kunnen genieten in betere tijden.

Isabella 16 september 2019

Hele mooie wandeling met goede uitleg

Koen 29 april 2019

Beste, leuke trip gehad in Milaan, het was een interessante rondleiding waarin verschilende aspecten van Milaan terugkwamen: een mooie wandeling in het stadspark, het bezoeken van enkele mooie bouwwerken en eveneens nog eens langs de winkelstraten van Milaan.

Hanne 7 september 2018

Het was een hele mooie wandeling langs vele bezienswaardigheden met telkens een goede uitleg.

Mortelmans Ilse 16 december 2017

wij deden de aangeduide wandeling en die was goed. Ik vind evenwel geen aanduiding over de "castello" met aangrenzend park en de triomfboog. Dit mag volgens mij niet ontbreken bij een bezoek aan Milaan want het is een belangrijk stuk van de stad. Het was heel mooi zelfs in dit seizoen.

Bates Sandra 22 november 2017

Alles was naar wens :-)

Nomadic Travel Bliss 30 maart 2017

Heel nuttige gids om zelfs wanneer je weinig tijd hebt Milaan te verkennen. Leuk dat er overal een korte uitleg bij staat en dat de wandeling duidelijk staat uitgelegd. Ik ben zo'n fan van jullie gratis reisgidsen dat ik het vermeld heb op mijn blog :-) https://nomadicblissblog.wordpress.com/2017/03/30/mijn-citybusiness-trip-naar-milaan-in-berichten/

Dominique Buysse 20 maart 2017

Heel leuke gids maar zeker ook de metro proberen!

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info