Reviews & beoordelingen: Reisgids Nice (15)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Nice van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Nice? Plaats je beoordeling

Edith 28 augustus 2019

Zeer nuttige en informatief duidelijke handleiding voor een bezoek aan nice

Segolene Vandeputte 18 augustus 2019

Bruikbare en adequate gids!

Vrebos marilou 12 februari 2019

Goede reisgids, leid je langs ongekende plekjes waar je anders niet komt

christian 26 augustus 2018

wij zijn enkele jaren geleden al naar Nice geweest doch hebben nu via deze reisgids ons nog onbekende plekken ontdekt. volgend jaar gaan we terug en zullen hiermee zeker rekening houden. het moet gezegd dat jullie reisgidsen zeer tof zijn. we gaan de reisgids van Rome waar we binnenkort naar toe gaan zeker gebruiken want de omschrijvingen en wandelingen zijn prima

Verbiest 26 augustus 2018

Ik had niet gelezen op internet dat het musee Matisse gesloten is op dinsdag. Andera musea zijn steeds op maandag gesloten😫

Vanlancker Rita 17 januari 2018

Heel goede reisgids. Volledig , en correct. Zin om de trip aan te vangen.

Teun de Waal 25 september 2017

Mooie, duidelijke reisgids! Nodigt uit om iets te ondernemen, wat we ook meerdere malen gedaan hebben. Leuke ‘in en outs’ cq achtergrondinformatie. Aanbevolen!

Freya Claeys 18 september 2017

De reisgids met wandeling voor Nice was perfect om de Franse kuststad de eerste dag te verkennen. We konden gemakkelijk alle punten op de beschreven route vinden en de korte uitleg in de gids over elke bezienswaardigheid was een leuk extraatje!

agnes neukermans 10 juli 2017

Zeer tevreden over de gids

Tuur 12 september 2016

Mooie, uitgebreide en duidelijke reisgids. Ervaringen en hotspots zijn talrijk aanwezig, alsmede goede tips.Hartelijk dank voor dit initiatief. Vr. Groet Tuur

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info