Stadswandeling Porto

Via de Douro naar het oude stadscentrum

Onze wandelroute tijdens je citytrip Porto brengt je uiteraard naar de porthuizen langs de Douro. Maar Porto is veel meer dan de gelijknamige drank. De wandeling brengt je dwars door het oude stadscentrum van Porto met aandacht voor shoppingstraten en bijzondere plekjes, zoals het treinstation met wondermooie azulejo's, de typische tegels van Portugal. Lees meer

Houd er rekening mee dat het wandelen is met sterke heuvels.
 • Alle hotels en promoties voor Porto

  Alle hotels en promoties voor Porto

  Gebruik de zoekrobot om hotels op te zoeken volgens beschikbaarheid en krijg meteen een prijsoverzicht. Of zoek op basis van onze kaart. Via ons formulier 'reis je met kinderen' kan je speciale prijzen opvragen voor reizen met kinderen.
  va. € 54 - Boek nu
 • Proef de gelijknamige drank
 • Wandel door het gezellige oude stadscentrum
 • Bewonder de azulejo's 
 • Geniet van de prachtige uitzichtpunten
Gratis reisgids downloaden

Houd er rekening mee dat het wandelen is met sterke heuvels, je krijgt dan wel tijdens de wandeling mooie uitzichtpunten over de stad. Een reden te meer dat we je met de wandelroute over de bekendste brug van Porto brengen. 

Stadswandeling Porto op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Porto

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Porto? Plaats je beoordeling

Vandenbussche Eddy18 januari 2018

Het is een mooie en leerzame samenvatting Gr Eddy

Oosterholt27 december 2017

Een prima document om een mooie vakantie voor te bereiden. Handig alle tips op een rijtje.

Paul Boumans5 november 2017

We hebben 100% genoten van de stadswandeling door Porto. We hebben kunnen genieten van alle highlights, mede door het prachtige weer van eind oktober. Misschien 1 klein minpuntje ... de prachtige "Ponte Dom Luis I" is een Vlaamse brug, gemaakt door een firma uit Willebroeck, zo staat te lezen op een bronzen plaat op de brug. Als Vlaamse reisorganisatie had dit moeten vermeld zijn in uw reisgids van Porto. Met vriendelijke groeten, Paul Boumans.

Pieter 8 oktober 2017

wandeling bevat alle high lights, fijn om thuis te lezen. Dan begint de vakantie...maar mooiste is toch gewoon wandelen en je te laten leiden door je gevoel. Beetje zoals meegenomen worden door de fado muziek. dat is porto....

DE BRIER Joseph15 september 2017

Porto is een zeer mooie stad en met behulp van de uitgestippelde stadswandeling komt men zeer vlot en gemakkelijk bij de bezienswaardigheden van de stad. Proficiat.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info