Reviews & beoordelingen: citytrip Trier: Romeins en hedendaags (22)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Trier van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Pancken Chris 4 juni 2019

Ik heb gisteren met enkele vrienden een bezoek gebracht aan Trier. De wandelroute was daarvoor een zeer interessante gids. We hebben op deze manier op enkele uren tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van deze mooie stad kunnen ontdekken. Een aanrader!

jeanette luttik 31 maart 2019

mooi document, bedankt voor de service!!

Jan T 29 augustus 2018

Trier is een prachtige stadje, waar heel wat te zien is, in het bijzonder als je enige interesse hebt in Romeinse geschiedenis, en deze wandeling leidt je vlot langs alle bezienswaardigheden.

Daniel 29 april 2018

Weekend trip in Trier is goed voor iedereen. Veel wandelen, eten, winkelen. Mariensäule is TOF!

Marc Geysen 2 november 2017

We hebben mooie wandeling gemaakt door de stad. De belangrijkste bezienswaardigheden hebben we gezien. Trouwens mooie stad.

Antoon Bekaert 31 oktober 2017

Ik vind de gids vrij bondig en goed gestructureerd. Je kunt er mee aan de slag met je apps, lijkt mij handig!

Maureen 11 juli 2017

Niet supergroot maar best wel aangenaam om te bezoeken. Mooie culturele kennis op te doen, proper stad en leuke shopping straten, m.a.w. voor elk gezinslid wat wils. Neem met kinderen zeker het treintje aan de Porta Negra en bezoek de speelgoedwinkel als beloning in de Nagelstraat. De gratis parkeertip is nog steeds van toepassing en het grootwarenhuis in de aangeven gratis parkeerstraat heeft een goede kwaliteit van groenten en fruit.

Aloïs Van Dyck 20 juni 2017

Zeer goede beschrijving van de stad met een unieke en volledige rondwandeling met alle bezienswaardigheden.

Herremans M 13 december 2016

Dank zij de gids hebben we prachtige dingen gezien, vooral de binnenkant van de mooie gebouwen. Het is een stad met een lange geschiedenis waarvan elke periode een stempel heeft gedrukt op de stad. Alles lijkt schitterend onderhouden. We gaan zeker terug om door de mooie straten en pleinen te wandelen waarvan het uitzicht nu niet zo zichtbaar was door de aanwezigheid van de kerstmarkt (zag er trouwens ook mooi uit voor de liefhebbers).

FAUT DANNY 8 december 2016

Dank u wel voor de goed beschreven route die ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden heeft geleid.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info