Stadswandeling Trier downloaden

Download de stadswandeling door Trier en wandel door 2000 jaar geschiedenis

Wandelen in Trier is wandelen door een 2000 jaar oude geschiedenis. Je start aan de stadspoort Porta Nigra, een van de meest markante overblijfselen uit de Romeinse periode in Duitsland. De wandelroute Trier gaat langs rustige, autoluwe straten en pleinen, brengt je langs de mooie gebouwen en monumenten. Natuurlijk kom je ook langs vele terrasjes. En ook de shoppingliefhebbers laten we niet in de kou staan. We gaan ook even net buiten het centrum om een paar Romeinse ruïnes en opgravingen te bezoeken. Trier mag dan wel oud zijn in leeftijd. Je zal het wel beamen, het is zeker geen oubollige stad. Kom het ontdekken tijdens onze stadswandeling.  Lees meer

 • Alle promoties Trier 3 dagen

  Alle promoties Trier 3 dagen

  Logeren in het hart van de stad in een prachtig 4* hotel of in een 3* charmehotel aan de rand van Trier. In beide kan je genieten van een topservice! Ook inclusief arrangementen met tentoonstelling en gastronomisch verblijf.
  va. € 175 - Boek nu
 • Wandelen door 2000 jaar geschiedenis
 • Ontdek Trier uit de Romeinse periode
 • Verken het hedendaagse Trier
 • Genieten van shopping, terrasjes, pleinen, musea, ... 
 • Veel meer te zien dan Romeinse overblijfselen
Stadswandeling downloaden

(Onderdeel van de gratis reisgids)

Stadswandeling Trier op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Trier

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Trier? Plaats je beoordeling

Dorien10 augustus 2020

Mooie wandeling doorheen de stad. Aan het water konden we echter niet wandelen - wel parallel langs de autoweg - omdat we hierbij trappen moesten nemen en er geen voorziening was om hier met de wandelwagen te geraken. Verder konden we wel overal geraken met de wandelwagen - dus ook rolstoeltoegankelijk. Ondanks de drukte op de Johann-Philipp-Straße konden we een zijstraatje nemen naar Italiaans restaurant Ostoria (liggen nog enkele andere zaakjes) waardoor we op een klein binnenpleintje kwamen en rustiger konden genieten van een drankje en hapje. Ook minder druk waardoor we niet in de menigte moesten tafelen. Van Corona was er verder maar weinig te merken - erg druk aan de zwarte poort, iedereen loopt kriskras door elkaar in de winkelstraten - in de restaurants/bars was er wel een goede handhaving van de regels.

Patricis5 augustus 2020

We hebben erg genoten van de stadswandeling in Trier. Makkelijk te lezen en te volgen en voldoende informatie over de bezienswaardigheden

Katja28 juli 2020

leuke, gevarieerde stadswandeling door Trier. Je ziet het toch weer net even anders dan wanneer je zelf maar wat rond loopt.

Mathijs23 juli 2020

Heerlijk om met een duidelijke omschrijving de stadswandeling door Trier te maken. Echt super!

Sonja15 juli 2020

Ons verlof start 24 juli, maar ik bereid me altijd wat voor. Telkens kijk ik dan of jullie hiervan een stadswandeling hebben want deze zijn altijd de moeite! Je komt eens op andere plaatsen en merkt dingen op waar je anders zo voorbij gaat! Sterk aan te raden dus!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info