Vakantie Tunesië boeken? Promoties en bezienswaardigheden

Alles aanwezig waar een toerist van droomt

Tunesië is een prachtig en divers land. Het heeft prachtige zandstranden, een woestijn, zoutmeren, bergen, wondermooie baaien om bij weg te dromen en eveneens een rijke geschiedenis Het toeristisch gedeelte van Tunesië bestaat uit de noord-oostkust met als zuidelijkste deel het eiland Djerba. Noord-Tunesië heeft een Middellands zeeklimaat met warme droge zomers en milde natte winters. De bergen in het noordwesten krijgen wel eens sneeuw, terwijl het steeds warmer en droger wordt naarmate je meer naar het zuiden gaat. Wij geven je tips en bezienswaardigheden voor de volgende badplaatsen: Hammamet, Sousse (en Port El Kantaoui), Monastir (en Skanès) en het eiland Djerba. Lees meer

Wie een tochtje in de woestijn met zijn vele oases wil maken logeert het best in Sousse of Monastir.
  • Geniet van zon, zee en cultuur
  • Maak een excursie naar Cap Bon, Tunis
  • Geniet van uitgebreide shoppingmogelijkheden
  • Proef van de uitstekende keuken
  • Download nu onze gratis reisgids met talrijke tips

Gratis reisgids Tunesië?

Gratis reisgids downloaden

Djerba

Djerba is er voor wie minder belang hecht aan excursies en rustig wil genieten van de zon. Het is trouwens een vlak eiland waar je een fietstochtje kan maken zonder je erg te moeten inspannen. Hammamet is er dan voor wie wél veel uitstapjes wil maken. Een tocht langs het mooie Cap Bon, een uitgebreid bezoek aan de hoofdstad Tunis, een verkenning van de uitgestrekte archeologische site van Carthago of een jeeptocht.

Sousse of Monastir 

Wie een tochtje in de woestijn met zijn vele oases wil maken logeert best in Sousse of Monastir. Dit is het hart van toeristisch Tunesië en ligt vlak aan de Sahel. Sousse is de grootste stad met niet alleen veel winkelmogelijkheden maar ook belangrijke bezienswaardigheden. Verder lees je ook meer over tal van andere bezienswaardigheden onderweg tussen voormelde belangrijke trekpleisters.

Tunesië heeft ook een lekkere keuken die je kan vinden in de vele kleine restaurantjes in de oude stadskernen of medina's. Kortom, een rijke cultuur en een uitzonderlijke natuur liggen dichtbij alle vakantiestranden en op zo'n goede 3 uur vliegen van Brussel of Amsterdam. 

Reviews en beoordelingen vakantie Tunesië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Tunesië? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info