Ontdek de Achterhoek met onze reisgids

Verken het coulisselandschap van de Achterhoek met de fiets of te voet

Met onze reisgids Achterhoek in de hand ben je klaar voor een gevarieerd bezoek aan deze boeiende en verrassende regio.  Tijdens de Achtkastelenroute, fiets je, jawel, langs acht kastelen. We geven in onze reisgids Achterhoek tips voor een bezoek aan Zutphen, één van de fiere Hanzesteden. Misschien wil je graag eens een honderdtal heiligenbeelden op één plek bijeen zien? Een wereld van realisme in de kunst zie je in het MORE museum. Of toch liever ravotten in het Klimbos van Ruurlo?

Achterhoek ligt niet achter de hoek, maar is de verplaatsing méér dan waard 
Reisgids Achterhoek
Ontdek de Achterhoek met onze reisgids
  • Download de reisgids Achterhoek
  • Fiets de Achtkastelenroute
  • Beleef een avontuurlijk dagje in Ruurlo  
  • Maak kennis met de Hanzestad Zutphen 
  • Bezoek het MORE Museum in Gorssel
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

(onderdeel van de reisgids Gelderland)

Reviews en beoordelingen Reisgids Achterhoek

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Achterhoek? Plaats je beoordeling

rita13 november 2018

Bedankt voor deze handige gids. Dit geeft een prima overzicht van de mogelijkheden in de streek.

Densie Pardon14 mei 2018

Zeer nuttige informatie: we hebben gelogeerd in De Gouden Leeuw in Bronkhorst en vonden het daar alleen jammer dat er niet ook een iets goedkopere kaart met maaltijden is. Tip: misschien aangeven in jullie brochure waar het "mini-Dickens-museum zich precies bevindt. De moeite waard zijn inderdaad ook het kasteel van Ruurlo, het stadje Zutphen met zijn fluisterboot ...(tip: de kerk die op het einde van de wandeling vermeld staat sluit om 16 u!! - dus beter eerst doen).

greta18 januari 2018

Een prachtige leerrijke gids

K.C. den Breejen23 juli 2017

Een interessante reisgids over een stukje Nederland dat nog iets minder bekend is als bijvoorbeeld de Veluwe, maar zeker het ontdekken waard is. De stadswandeling door Zutphen en de diverse kastelen zijn interessant en ook de drie fietstochten zijn een goede invulling van deze reisgids. De reisgids kan, denk ik nog aangevuld worden met een stadswandeling door Doetinchem. Opvallend dat aan het prachtige Montferland, weliswaar op de grens van de Achterhoek, in het geheel geen aandacht is besteed. Dit hoort er, naar mijn mening, toch zeker in. Verder vindt ik dat er iets meer plaats mag zijn voor de bespreking van 1 of meer wijngaarden, waar de Achterhoek, in verhouding tot de rest van Nederland, rijk aan is. Uiteraard is op internet met de zoekterm "wijngaarden in de Achterhoek" een schat aan informatie over te vinden. Deze genoemde aanvullingen zouden de reisgids Achterhoek tot een nog interessanter en meer volledig boekwerkje maken.

Vanden Dries16 juli 2017

We hebben vorige week de mooie route met de daarbij horende uitleg en de prachtige omgeving verkend. Het was voor ons een prachtig week-end.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info