Reviews & beoordelingen: vakantie Auvergne (11)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Auvergne van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

huylenbroeck 23 maart 2017

Bijzonder waardevolle gids voor plannen individuele reis .

Patricia 17 maart 2017

Heel interessant reisgids. De voorgestelde route trekt me erg aan want je ziet allerlei bezienswaardigheden. Ook het plan is erg nuttig.

Pierloot Bernice 18 september 2016

Het ziet er goed uit ,reis gepland voor volgend jaar in juni .Groetjes en dank u.

MOOCK ANDRE 7 september 2016

Zal zeker nodig zijn bij het bezoek aan de Auvergne. Zeer goede tips voor bezoek aan de omliggende gemeenten.Veel dank.

Bennita Moonen 25 augustus 2016

Heel goed

moock andre 24 augustus 2016

Ik ga de auvergne per auto verkennen in mei 2017 en ga deze informatie zeker gebruiken en dit na de reeds vermelde tips en opmerkingen. met dank Andre

Raymond Clauwers 24 augustus 2016

Handige reisgids, ik heb mijn reis gepland met behulp van deze gids.

Hawinkel 1 juni 2016

Goede reisgids, maar hebben onze rondreis sterk moeten beperken door de brandstofschaarste in Frankrijk.

Dave 16 maart 2016

Goed en duidelijk overzicht. Ik gebruik steeds jullie reisgidsen en tot hiertoe nog nooit teleurgesteld. Puik werk !

FRANS Hugo 30 januari 2016

Gaan deze informatie gebruiken om onze reis naar de Auvergne, eind mei, te plannen. Hoe meer informatie, hoe beter.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info