Excursie Côte d'Azur: bespaar tijd en geld mét Côte d'Azur City Pass

Côte d'Azur City Pass: aangenaam en voordelig afreizen naar Marseille, Nice en Monaco.

Met de Côte d'Azur City Pass kan je nog méér genieten van een excursie naar Marseille, Nice en Monaco. Maak het je makkelijk, sluit vooraf narigheid uit door de Côte d'Azur City Pass naar Marseille, Nice en Monaco aan te kopen. Geniet ter plaatse van een parkeerplaats of treinticket (transfer Nice-Monaco). Reserveer online, ontvang al je tickets per email,  en vertrek zorgeloos met de Côte d'Azur City Pass in de inbox.  Lees meer

 • Bespaar tijd én geld met Côte d'Azur City Pass
 • Maak zorgeloze citytrip naar Marseille, Nice en Monaco
 • Met de wagen of de trein afreizen van aan de Côte d'Azur
 • Parkeerplaats voorzien in Marseille en Nice
 • Tickets voor Hop on Hop off Bus
 • Eenvoudige manier van online bestellen
 • Ontvang alles wat je nodig hebt aan tickets per email 
Meer info en boeken

Wat voor voordelen?

De Côte d'Azur City Pass Marseille-Nice-Monaco levert heel wat voordelen op. Zo reis je op een stressloze manier af van aan de Côte d'Azur.

 • Met de wagen?
 • Een parkeerplaats is gereserveerd in het centrum van Marseille, op 10 minuten stappen naar een halte Hop on Hop Off Bus. Zet je verkenning in Marseille verder met de Hop on Hop Off Bus. Nadien terug naar parkeerplaats met dezelfde bus. Stops van de Hop on Hop Off Bus bij de belangrijkste bezienswaardigheden van Marseille (o.a. Notre Dame de la Garde, Fort Saint Nicolas, de haven, Oriol Corniche, enz) 
 • Een parkeerplaats is gereserveerd in Nice dichtbij het Centraal Station. De halte van de Hop on Hop Off Bus is op loopafstand.
 • Met de trein?
 • In Monaco is het bijna niet mogelijk om te parkeren. Maar er is een alternatief voorzien met de Côte d'Azur City Pass. Parkeer je wagen aan het Centraal Station van Nice. Een paar keer per uur vertrekt een trein naar Monaco. Als je in Monaco aankomt (treinrit duurt zowat 20') dan is het 5' stappen naar een halte van de Hop on Hop Off Bus waarmee je je verkenning van Monaco kan verderzetten. Je flaneert door het dwergstaatje. Onderweg zie je het casino, Villa Sauber, de haven, het Paleis, het voetbalstadion van AS Monaco en nog veel meer. Daarna terug naar treinstation Monaco om met de trein terug te reizen naar Nice.
 • Combinatie Nice en Monaco?  Je kan ervoor kiezen om beide steden op 1 dag te bezoeken. Neem dan de optie combi Hop on Hop Off Bus voor Nice en Monaco, de parkeerplaats in Nice én de treintickets (h/t) naar Monaco.     

Praktisch

De Côte d'Azur City Pass Marseille-Nice-Monaco bestel je online . Niets dan voordelen. Na reservering van de City Pass ontvang je per email alles wat nodig is. Laat weten wanneer je Marseille, Nice en Monaco wil bezoeken.

Geniet van de voordelen: Parkeerticket geldig hele dag in Marseille en Nice, treinticket (h/t) naar Monaco. Hop on Hop Off Bus in Marseille, Nice en Monaco. Alles wat een stedentrip naar Marseille, Nice en Monaco gemakkelijk maakt, zit omvat in de Côte d'Azur City Pass. Meer informatie en aankopen.   

Reviews en beoordelingen Excursie Côte d'Azur

Heb je zelf tips of opmerkingen over Excursie Côte d'Azur? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info