Rondreis Florida: compleet route 12-daagse rondreis

Ontdek Florida in 12-daagse rondreis: de pretparken, nationale parken en alle highlights

Florida willen ontdekken? Maak kennis met the Sunshine State in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Met deze 12-daagse rondreis laten we je meer dan 135 hoogtepunten zien van Florida, meer bekend dan je zou denken. Want hier vind je in één stad een dozijn aan pretparken in Orlando. Verken het aanlokkelijke Miami. De eilandengroep van Florida Keys. Het Everglades National Park. Ontdek dit en nog veel meer in deze rondreis Florida.  Lees meer   

Droom niet langer van een rondreis in the Sunshine State Florida. Haal inspiratie uit de reisgids en ga ter plaatse genieten van deze rondreis.
 • Promoties rondreizen Florida

  Promoties rondreizen Florida

  De keuze is enorm groot bij dé specialist voor Florida, Connections. Individueel of met familie, op avontuur of genieten van natuur of strand. Ontdek nu alle mogelijkheden.
  va. € 519 - Boek nu
 • Volledig uitgewerkte 12-daagse rondreis
 • Bekend van Miami, Walt Disney, Daytona Beach, ...
 • Ga op ontdekking in grootste subtropische wildernis U.S.A.
 • Verken de eilandengroep Florida Keys
 • Leef je uit op rollercasters en attracties in Orlando
 • Meer dan 135 hoogtepunten uitgeschreven  
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Detail dagprogramma: Route van de Florida rondreis

De complete reisgids Florida is een kanjer van 105 blz. Meer dan 135 beschreven bezienswaardigheden. In 12 dagen reis je door Florida over 1597 km en kom je op deze plaatsen.

Dag 1: Orlando

De rondreis start in Orlando. Bezoek een pretpark: één of meer uit het dozijn met o.a. Walt Disney World, Universal Orlando Resort.

Dag 2: daguitstappen vanuit Orlando

Een prachtige kustlijn (Cedar Key, Waccasassa Bay Preserve State Park, Daytona Beach, Crystal River. Het bosreservaat van Ocala National Forest. 

Dag 3: van Orlando naar Port St Lucie

Ontdek langs de Atlantische kust parken, culturele bezienswaardigheden, Kennedy Space Center (NASA lanceringscomplex), Port St Lucie, ...

Dag 4: van Port St Lucie naar Fort Myers

Op verkenning langs de westkust van Florida, even fascinerend als de oostkust: o.a. Lake Okeechobee, Myakka River park. Kijken naar de zeekoeien in Cape Coral. Verken de stad Fort Myers met de winterverblijven van Thomas Edison, Henry Ford.

Dag 5: even op adem komen op Islands

Tussendoor even op adem komen. Op de drie meest aanlokkelijke eilanden van Florida: Pine Island, Sanibel Island, Captiva.

Dag 6: van Fort Myers naar Everglades City

Natuurgebieden langs de Golfkust met Marco Island, Estero Bay Aquatic Preserve. De veelzijdige stad Naples. Everglades City, de toegangspoort tot Ten Thousand Islands en Everglades National Park.

Dag 7: Everglades National Park 

Verken Everglades National Park in al zijn mooiste plekjes. Vaar mee met een Everglade Airboat Tour. Bezoek een bezoekerscentrum.

Dag 8: Key Largo

Eén van de Florida Keys. Siert vaak de cover van reismagazines en reisgidsen. Een fantastisch eiland met kristalhelder water eromheen, fascinerend leven onderwater, enz.

Dag 9: van Key Largo naar Key West

Verkenning van de andere Florida Keys, de eilandengroep in het zuiden van Florida. Adembenemende natuur, dierenwereld, zwemmen met dolfijnen aan je zijde, snorkelen, wandelen.

Dag 10: Key West

Het wordt moeilijk kiezen misschien. Véél te zien en te beleven op Key West. Cultuur happen, stranden, musea, tuinen, deelnemen aan het bruisende sociale leven. Ga naar het meest zuidelijke punt van de V.S.

Dag 11: Key West naar Miami City

Langs de Overseas Highway naar richting Miami. Eerst Miami City verkennen en haar toeristische hoogtepunten.Tevens met excursies vanuit Miami.

Dag 12: Miami Beach

Eindigen in schoonheid. Nog eens alles uit de kast halen voor een beleving in Miami Beach: duik onder in de typische Miami sfeer. Leg je handdoek uit op een van de stranden van Miami Beach. Een van de top beachresorts van Amerika. 

Reviews en beoordelingen Rondreis Florida

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Florida? Plaats je beoordeling

Bart Heyvaert8 december 2019

Heel goeie reisgids , overzichtelijk, en qua inhoud bevat hij alle belangrijkste locaties die je moet gezien hebben in Florida.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info