Stadswandeling Amiens

Startplaats aan de Place Notre-Dame

Amiens heeft een zeer gevarieerd aanbod voor bezoekers. En dat leer je allemaal kennen met deze gratis reisgids van Amiens. Niet alleen is er de zeer grote, prachtige kathedraal met 12.000 staanplaatsen, je kunt ook een kijkje nemen in de wijk Saint-Leu, in de eeuwenoude hortilonnages, bij het monument Leclerc, bij het huis van Jules Verne of het indrukwekkende appartementsgebouw Tour-Perret. Je moet niets missen van deze bezienswaardigheden met de wandelroute door Amiens dat is opgenomen in onze reisgids. Lees meer

  • Kathedraal met plaats voor 12.000 man
  • Wandel eens door de wijk Saint-Leu
  • Vaar op kanalen langs de hortilonnages
  • Mis niets van Amiens met deze wandelroute
Gratis preview reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

Stadswandeling Amiens op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Amiens

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Amiens? Plaats je beoordeling

stef18 oktober 2019

Terug dik in orde deze gids.

Kees6 augustus 2019

Vandaag deze wandeling gemaakt door Amiens. Leuke stad met veel oude gebouwen waarvan de kathedraal wel het hoogtepunt is. Diverse andere gebouwen bekeken en door het park gelopen. Zeker de moeite waard als je in Amiens bent.

Nicole21 maart 2019

Heel interessante en vlotte beschrijving - wordt uitgetest in mei! Proficiat voor jullie toffe en heel knap uitgewerkte wandelingen en bezoeken.

Hilde Nieuwlaet6 september 2018

Een zeer mooie, gevarieerde wandeling.

Lingier Mia21 juni 2018

Prachtige stad met veel cultuu, geschiedenis en natuur ! Graag zag ik dat de stad met klinknagels een historische wandeling zou aanduiden, zodat we niet moeten zoeken op het stadsplan. Zeer positief : toiletten in de mooie dienst voor Toerisme. Begeleide wandelingen op bepaalde tijdstippen in de kathedraal, parel van de gotiek. De Hortillonages een rust -en verademing in het groen. St.Leu is dringend aan restauratie toe.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info