Kerstmarkt Antwerpen 2023: 08/12/23 t/m 07/01/24

Kerstshoppen, winteranimatie en veel meer

Antwerpen zet vol in tijdens de kerstmarkt met heel wat evenementen. Kerstshoppen op de kerstmarkt met de meer dan honderd kerstchalets, feeëriek verlichte winkelstraten, leuke en gezellige kerstanimatie met schaatsbaan, het reuzenrad en tubing, ... Voor elk wat wils, dat is gegarandeerd in een Antwerpen in kerstsfeer.  

Locatie kerstmarkt: vanaf het Centraal Station wandel je via feestelijk verlicht parcours over Koningin Astridplein, de Keyserlei, Operaplein, de Meir, de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein. Daar kies je of je via voetgangerstunnel naar de linkeroever van de Schelde wil.
 • Lastminutes en promoties in Antwerpen

  Lastminutes en promoties in Antwerpen

  Keuze uit meer dan 150 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Antwerpen-stad, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Lees de tienduizenden reviews en selecteer op prijs, comfort, ...
  va. € 49 - Boek nu
Kerstmarkt Antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen 2023: 08/12/23 t/m 07/01/24
 • Van Centraal Station tot Linkeroever
 • Vind hét kerstcadeau in de meer den 100 kraampjes 
 • IJspiste op de Groenplaats
 • Meeste kerstchalets op het Steenplein  
 • Mis niets met onze wandelroute
 • Download de gratis reisgids Antwerpen
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 8,5
Foto's: Fotolia.com

Kerst in Antwerpen

 • Locatie Kerstmarkt: Groenplaats, Steenplein, Suikerrui en Grote Markt.
 • IJspiste op de Groenplaats

Shopping in Antwerpen

Alle zondagen in december en eerste zondag januari kerst- en eindejaarsshoppen in Antwerpen. De Meir en de De Keyserlei vormen de voornaamste winkelas in Antwerpen. Je vindt er meerdere overdekte galerijen, winkelketens en boetieks. Niet enkel om te winkelen maar ook om iets te eten of te drinken is er keuze te over.

Wandelroute Antwerpen: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.

Openbaar vervoer: met de trein naar Antwerpen is de goedkoopste manier, veilig en snel. De wandelroute start aan het Centraal Station. Terugkeren vanaf de Meir, de Groenplaats of het Frederik Van Edenplein op de linkeroever kan uitstekend met de ondergrondse tramlijnen.

Met de auto: hou er rekening mee dat de meeste parkings in de binnenstad tijdens de eindejaarsdagen volzet zijn. Ook vrij parkeren in de aanpalende straten is quasi onmogelijk. De vroege vogels kunnen terecht met hun auto ondergronds op het Astridplein voor het station, onder de Schouwburg op het theaterplein en aan de Scheldekaaien. Nog beter is om je wagen op de parkings op Linkeroever te plaatsen en het openbaar vervoer te nemen dat je op een paar minuten aan de overkant brengt.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Antwerpen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Antwerpen? Plaats je beoordeling

Vanheede Johan 15 januari 2024

Top! Een aanrader.

Willy Vandevelde11 januari 2024

Heel interessante informatie.

Linda Galle29 december 2023

Antwerpen was prachtig in de kerstperiode ! En de afgeprinte wandeling was een zeer goed hulpmiddel om de stad ter verkennen!

Luc Van Der Straten15 december 2023

Editie 2023 kerstmarkt Antwerpen gebuisd het aanbod eten ondermaats en de dranken vooral de jenever totaal over geprijsd.Enkel de Grote Markt is gezellig de rest van de plaatsen ongezellig

Susy L9 januari 2023

De info en het plan hebben ons goed geholpen om er een hele fijne uitstap van te maken. Wat extra straatnamen zou wel handig geweest zijn ;-)

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info