Kerstmarkt Antwerpen 07/12/19 t/m 05/01/2020

Kerstshoppen, winteranimatie en veel meer

Antwerpen zet vol in tijdens de kerstmarkt met heel wat evenementen. Kerstshoppen op de kerstmarkt met de meer dan honderd kerstchalets, feeëriek verlichte winkelstraten, leuke en gezellige kerstanimatie met schaatsbaan, het reuzenrad en tubing, ... Voor elk wat wils, dat is gegarandeerd in een Antwerpen in kerstsfeer. 

Locatie kerstmarkt: vanaf het Centraal Station wandel je via feestelijk verlicht parcours over Koningin Astridplein, de Keyserlei, Operaplein, de Meir, de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein. Daar kies je of je via voetgangerstunnel naar de linkeroever van de Schelde wil.
 • Lastminutes en promoties in Antwerpen

  Lastminutes en promoties in Antwerpen

  Keuze uit meer dan 150 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Antwerpen-stad, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Lees de tienduizenden reviews en selecteer op prijs, comfort, ...
  va. € 49 - Boek nu
Kerstmarkt Antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen 07/12/19 t/m 05/01/2020
 • Van Centraal Station tot Linkeroever
 • Vind hét kerstcadeau in de meer den 100 kraampjes 
 • Nieuw in 2020: hangende wintertuin op de Grote Markt en het magisch winterbos op de Handschoenmarkt
 • IJspiste op de Groenplaats
 • Meeste kerstchalets op het Steenplein  
 • Mis niets met onze wandelroute
 • Download de gratis reisgids Antwerpen
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Fotolia.com

Kerst in Antwerpen

 • Locatie Kerstmarkt: Groenplaats, Steenplein, Suikerrui en Grote Markt: van zaterdag 07 december 2019 tot zondag 5 januari 2020
 • Ijspiste op de Groenplaats
 • Jungle Book Light Festival in de ZOO: van vrijdag 29 november t/m zondag 12 januari 2020, magisch lichtspektakel naar het bekende verhaal van Jungle Book, te zien in de tuin van de ZOO
 • Joe Christmas House op de Grote Markt, van 7 tot en met 31 december 2019
 • Koopzondagen: 1, 8, 15, 22 en 29 december 2019 en 5 januari 2020
 • Wensenmuur: op het Steenplein, laat je wensen zien op de interactieve wensmuur
 • Eindejaarsvuurwerk: dinsdag 31 december 2019

Shopping in Antwerpen

Alle zondagen in december en eerste zondag januari kerst- en eindejaarsshoppen in Antwerpen. De Meir en de De Keyserlei vormen de voornaamste winkelas in Antwerpen. Je vindt er meerdere overdekte galerijen, winkelketens en boetieks. Niet enkel om te winkelen maar ook om iets te eten of te drinken is er keuze te over.

Wandelroute Antwerpen: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.

Openbaar vervoer: met de trein naar Antwerpen is de goedkoopste manier, veilig en snel. De wandelroute start aan het Centraal Station. Terugkeren vanaf de Meir, de Groenplaats of het Frederik Van Edenplein op de linkeroever kan uitstekend met de ondergrondse tramlijnen.

Met de auto: hou er rekening mee dat de meeste parkings in de binnenstad tijdens de eindejaarsdagen volzet zijn. Ook vrij parkeren in de aanpalende straten is quasi onmogelijk. De vroege vogels kunnen terecht met hun auto ondergronds op het Astridplein voor het station, onder de Schouwburg op het theaterplein en aan de Scheldekaaien. Nog beter is om je wagen op de parkings op Linkeroever te plaatsen en het openbaar vervoer te nemen dat je op een paar minuten aan de overkant brengt.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Antwerpen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Antwerpen? Plaats je beoordeling

Sanne10 januari 2019

Prima reisgids. Veel, duidelijke informatie.

van gheit27 december 2018

Mooie route en goede beschrijving van de bezienswaardigheden. Echt een aanrader...

cees van der Zande21 december 2018

Was prima bruikbaar ter plaatse

K.C. den Breejen19 december 2018

Duidelijke route en prima beschrijving van de bezienswaardigheden op de route vanaf CS Antwerpen tot aan de Scheldekade. Van de kerstmarkt op zich hak ik iets meer verwacht, maar de winkelstad van Antwerpen is wel gezellig. Duidelijke routebeschrijving naar de P+R terreinen en het opvolgende openbaar vervoer naar de binnenstad zou een welkome aanvulling zijn. Zeker omdat vanaf de A- of E-wegen een duidelijke aanwijzing op de verkeersborden naar de P+R terreinen ontbreekt. P=R terreinen zijn ruim en verdienen de voorkeur omdat men er gratis kan parkeren.

Theys17 november 2018

leuk idee

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info