Reviews & beoordelingen: Stadswandeling musea (8)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling musea van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling musea? Plaats je beoordeling

Stefan Van der Beeuren 5 april 2018

goede en duidelijke gids/ plan voor wandeling mag mss iets duidelijker!!

Denise Verberckmoes 22 maart 2018

Deze wandeling laat een heel ander Antwerpen zien . Musea , de Schelde , gezellige terrasjes, de kathedraal , stadhuis, historische gebouwen, Modemuseum en onvergetelijk het panorama dat je te zien krijgt vanop het dak van het MAS .

Jos Smits 20 november 2017

Het was een zeer mooie wandeling. We konden keuzes maken uit de diverse musea. Gelukkig was er ook gelegenheid om de inwendige mens te versterken en een lekker belgisch biertje te drinken. Leuk voor ons hollanders was ook dat het panoramadak gratis toegangelijk was.

Louis Gelders 24 februari 2017

Zeer mooie stadswandeling in het oude Antwerpen. Leerrijke, boeiend en gezellig om te doen. We hebben zaken gezien die we nog niet kenden of gezien hebbeN

Paul 28 november 2016

Heel leuke wandeling. Afwisselend langs de Schelde, dan weer door smalle straatjes langs musea en andere monumenten. Ondanks het paraplu-weer genoten van de gebouwen en de interessante beschrijvingen die in de brochure staan vermeld.

verstraete hilde 17 mei 2016

zeer mooie brochure met leuke, leerrijke wandelingen en informatie. Ideaal om antwerpen te bezoeken. We deden de wandeling in etappes want we kampeerden op linkeroever en hadden er dus telkens nog een 3 tal kilometer extra te doen. Antwerpen is een bruisende stad waar we zeker nog eens terugkomen.

dirk 3 maart 2016

interessante wandeling, veel ligt buiten het drukke centrum wat het extra aangenaam maakt. Volgens mij kloppen de aangeduide 8,5 km voor de wandeling niet. Wij kwamen aan 16 km. Gemeten met de wandel gps. Groeten en bedankt

Albert Klingenberg 15 januari 2016

De Stadswandeling musea was erg nuttig. De route liep vlak langs ons verblijf en we konden snel met de wandeling beginnen. We hebben in twee dagen een groot deel van de route gelopen. De route laat mooie delen en bezienswaardigheden van Antwerpen zien, Gemakkelijk is dat je ook van de route kan afwijken om andere delen van Antwerpen te zien.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info