Reviews & beoordelingen: citytrip Boedapest (31)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Boedapest van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Raymond DE GREEF 18 september 2018

Een flinke wandeling gemaakt door het prachtige Boedapest aan de hand van jullie praktische reisgids. De informatie over het openbaar vervoer zou mogen vermelden dat 65-plussers gratis rijden zelfs met de 100E bus die de luchthaven verbindt met het stadscentrum.

Nadine 18 september 2018

Prachtig geïllustreerde reisgids boordevol interessante informatie!

Pol Van Belleghem 27 juli 2018

De reisgids Boedapest was een goede hulp om op eigen kracht de stad te verkennen. Af en toe hadden wij wel enige moeite om de weg perfect te vinden, wegens problemen met het vinden van de juiste straat. De beschrijving van de monumenten was heel interessant. Wij waren wel tevreden.

Ellen 6 juli 2018

Prachtige gids voor een prachtige bestemming!!

Gerda 25 mei 2018

Zeer positief ! Duidelijke uitleg, interessante rondleiding, gewoon TOP !! Ga er zeker nog beroep op doen. Dankjewel !

Margit 28 februari 2018

Handig !! Goede uitleg!

Roger De Mulder 13 februari 2018

Op basis van het voorgestelde programma en dat men thuis wordt opgehaald maakt het ons gemakkelijk om voor Lauwers te kiezen.

Paula Laenen 13 februari 2018

Heb de gids helemaal gelezen en leek me volledig. Tips en reacties kan ik pas geven als ik er geweest ben en dat is pas einde mei groetjes Paula

Alain De Vos 5 februari 2018

Heel overzichtelijk, goede informatie en duidelijk

Jacobs Christine 6 januari 2018

Zeer duidelijk en praktisch .

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info