Reviews & beoordelingen: citytrip Boedapest (34)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Boedapest van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Wilfried 14 juli 2019

Ik heb de reisgids voor Budapest gedownload om mijn trip voor te bereiden. Waarom deze reisgids voor Budapest? Ik heb vorig jaar met de reisgids van Euroreizen mijn trip naar Madeira voorbereid. Deze eenvoudige maar correcte gids heeft me zeer goed geholpen om er een reuze-ervaring van te maken. Voor Budapest zal zeker hetzelfde gelden. :-) Ik houd jullie graag op de hoogte als ik terug ben einde augustus.

Hilde Van Marcke 12 juni 2019

Handig voor de kennismakingstrip naar deze stad met 4 vriendinnen! Vooral de wandeling vond ik erg fijn, je krijgt vanaf de eerste dag een beter beeld van de stad.

Rik Van Samang 10 januari 2019

Praktische en duidelijke gids om zo onze citytrip voor te bereiden en waarschijnlijk ook zeer nuttig tijdens het bezoek zelf .

Raymond DE GREEF 18 september 2018

Een flinke wandeling gemaakt door het prachtige Boedapest aan de hand van jullie praktische reisgids. De informatie over het openbaar vervoer zou mogen vermelden dat 65-plussers gratis rijden zelfs met de 100E bus die de luchthaven verbindt met het stadscentrum.

Nadine 18 september 2018

Prachtig geïllustreerde reisgids boordevol interessante informatie!

Pol Van Belleghem 27 juli 2018

De reisgids Boedapest was een goede hulp om op eigen kracht de stad te verkennen. Af en toe hadden wij wel enige moeite om de weg perfect te vinden, wegens problemen met het vinden van de juiste straat. De beschrijving van de monumenten was heel interessant. Wij waren wel tevreden.

Ellen 6 juli 2018

Prachtige gids voor een prachtige bestemming!!

Gerda 25 mei 2018

Zeer positief ! Duidelijke uitleg, interessante rondleiding, gewoon TOP !! Ga er zeker nog beroep op doen. Dankjewel !

Margit 28 februari 2018

Handig !! Goede uitleg!

Roger De Mulder 13 februari 2018

Op basis van het voorgestelde programma en dat men thuis wordt opgehaald maakt het ons gemakkelijk om voor Lauwers te kiezen.

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info