Shopping in Kortrijk: Shoppingcenter "K", Ring Shopping en meer

Ontdek shoppingcenter K, "Ring Shopping" en de eerste autovrije winkelstraat

Shoppingcenter "K in Kortrijk" is een gedurfd project, want het is gesitueerd midden in het centrum. Met de reeds bestaande winkelstraten erbij is een dagje shopping in Kortrijk gauw gevuld. Wie het hier niet vindt, die vindt het nergens. Dankzij een nieuwe ondergrondse parking (1050 plaatsen) met verder afgelegen in- en uitritten weet men het extra verkeer toch te kanaliseren. Lees meer

Shopping, driemaal een nieuwe winkelbelevenis.
  •  
  • Kortrijk is walhala voor de shoppers
  • Winkelcentra op drie locaties
  • Bijna volledig verkeersvrij shoppen
  • Wie het hier niet vindt, vindt het nergens
  • Kleine middenstand tracht stand te houden
Gratis reisgids downloaden

Voordeel van het shoppingcenter "K in Kortrijk" is dat het perfect aansluit met de bestaande winkelstraten en een prachtige aanvulling is van een dagje shoppen in Kortrijk. Het werd geopend in 2010 en telt 90 winkels met een totale oppervlakte van 34.000 m². De restaurants zijn allemaal gelegen op de bovenste verdieping.

De winkelstraten zijn door dit shoppingcenter wel geconfronteerd met meer leegstand dan vroeger. Er is ook nog een ander groot shoppingcenter in Kortrijk, gelegen op de stadsrand (Ringlaan 34, Kortrijk): ‘Ring Shopping Kortrijk Noord’. Winkels en shoppingcentra zijn niet geopend op zondag.

Websites: www.k-in-kortrijk.be en www.ringshopping.be

Reviews en beoordelingen Shopping

Heb je zelf tips of opmerkingen over Shopping? Plaats je beoordeling

Gerd29 januari 2020

We hebben een leuk dagje shoppen in Kortrijk achter de rug. Dankzij de gids hebben we een geschikte parkeerplaats gevonden en er een wandeling in de stad aan vastgeknoopt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info