Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (69)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

Hilde Matthyssens 8 november 2017

De wandeling was heel duidelijk uitgestippeld en kwam langs leuke adresjes. Leiden is een aanrader!

Ellen Vergouw 23 september 2017

Ontzettend leuk om met deze uitstekende wandelroute het leuke en mooie Leiden te ontdekken. We hebben genoten!

Eddy Van de Weyngaert 23 september 2017

Toffe wandeling, duidelijk uitgewerkt... leerzame informatie... alleen spijtig dat sommige binnenhoven volledig gesloten waren. Het was een leuk dagje vertoeven in Leiden.

Anneke kroeskop 13 september 2017

Heerlijk om met zo' n duidelijke plattegrond in de hand het mooie, bruisende Leiden te ontdekken ,stad van hofjes,musea en terrasjes. Dat is pas genieten .

Hans Barreveld 15 augustus 2017

Mooie en duidelijke wandeling met Veel bezienswaardigheden. Uitgebreide route in een wervelende stad. Complete route voor diverse interesses.

Marga van Es 2 augustus 2017

Geweldige wandeling met veel informatie. Erna nog een boottocht gemaakt. We hebben een goede indruk van Leiden gekregen. Mooie oude stad. Alleen jammer de deuren naar de hofjes waren op slot. Bedankt voor die wandeling.

Rudie 2 augustus 2017

Handig en zo op een goede manier de highlights van Leiden gezien.

Fons 2 augustus 2017

Zeer praktisch, bondig, mooi verzorgd. Inhoudelijk interessant.

Truus Classens 31 juli 2017

Leiden is een mooie stad, zeer zeker de moeite waard. De beschrijving is duidelijk en correct, op een ding na. V&D is uit de stad verdwenen. Het gebouw wordt nu gerenoveerd. Het wordt Hudson's Bay Het uitzicht over Leiden vanaf het dakterras hebben we dus gemist. Helaas

Harry 28 juli 2017

Wij waren recent enkele dagen in Purmerend. Wij nemen ons voor om binnen een maand ongeveer nog een paar dagen in Leiden door te brengen en daarom heb ik de wandeling, die als naar gewoonte weer zeer duidelijk wordt beschreven en zeer veel interessante details weergeeft, alvast gedownload...

Pagina: ...67

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info