Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (69)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

A.M. 12 maart 2018

Jullie stadswandelingen zijn altijd super! Leiden is een prachtige, minder bekende stad, prachtige musea en de wandeling heeft ons langs de mooiste en interessantste plaatsjes vanLeiden gebracht.

Annie 23 februari 2018

Hele mooie stadswandeling gemaakt met die leuke hofjes. Goed beschreven. Echt n aanrader. Top!

Martha 18 februari 2018

Leuke wandeling door een prachtige stad

Joke Derkx 6 februari 2018

we moeten nog deze dagtrip maken. Wel een duidelijke wandeling en mooi verzorgd om uit te printen. Dank U,

[email protected] 18 januari 2018

het was een leuke wandeling, veel gezien, een kerk bekeken. een mooie oude binnenstad.

Mary Jansen 28 december 2017

Leuke wandeling, goed en duidelijk! V&D is nu Hudson Bay!

W van den Bos 12 december 2017

Wij vonden het een ERG GOEDE stadswandelingsgids! en hebben erg genoten van Leiden

luc 29 november 2017

We hebben dit WE-ndje Leiden bezocht en jullie reisgids was daarbij heel interessant en duidelijk. Ook heel leuk was het vermelden van de kleine typische hofjes verscholen in de straten. Prachtige route.

Diana 18 november 2017

Duidelijke wandelroute en het beginpunt bij de parkeerplaats was super. Je kunt je gratis naar het beginpunt laten brengen en ook weer op laten halen.we hadden een beetje pech omdat ze het bruggetje afgesloten was wegens werkzaamheden maar het was een prachtige route.

Chantal 16 november 2017

Leiden is een super leuke stad. Met de wandelgids kom je overal waar je moet zijn. Een ideale hulp om de verborgen schatten , tuintjes te vinden. Zonder deze gids zou het moeilijk geweest zijn. Bedankt

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info