Gratis reisgids Oostende en mis niets van Oostende

Deze reisgids neemt je mee langs alle interessante plekjes

Wanneer je tijdens jouw citytrip gebruikt maakt van de reisgids Oostende is het mogelijk om alle interessante plekken in de stad te bezichtigen. Er zijn namelijk ontzettend veel bezienswaardigheden en attracties die je kan bezoeken tijdens jouw stadswandeling door Oostende. Lees meer

Ontdek de veelzijdigheid van Oostende dankzij de uitgebreide reisgids.
Reisgids Oostende
Gratis reisgids Oostende en mis niets van Oostende
  • Verken de stad met de reisgids Oostende
  • Ontdek de vele bezienswaardigheden
  • Bezichtig interessante kerken en musea
  • Bezoek de veelzijdige Oosteroever
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Ontdek Oostende dankzij de veelzijdige reisgids

Wanneer je een citytrip Oostende wil maken, kan je dit heel eenvoudig doen door gebruik te maken van de reisgids. Met behulp van deze reisgids kan je een mooie wandelroute in Oostende volgen waardoor je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en andere interessante plaatsen kunt lopen. Deze neemt je namelijk mee langs het stradscentrum, attracties voor kinderen, maar ook langs bezienswaardigheden, monumenten en musea zoals de Oosteroever, de vistrap, de Ijslandvaarder Amandine, het schoolschip Mercator, het Mu.ZEE en nog veel meer. Het gebruik van deze reisgids is daarom ook erg gemakkelijk, omdat de route duidelijk weergegeven wordt.

Bezichtig alle mooie bezienswaardigheden

De reisgids zorgt ervoor dat je alle bezienswaardigheden kunt ontdekken, waardoor je een mooi beeld krijgt van de stad. Je komt bijvoorbeeld langs het gezellige stadscentrum en de vistrap. Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de Oosteroever, waar je heerlijk kunt genieten op het strand, maar ook het bekende Fort Napoleon kunt bezichtigen. Ook de verschillende kerken zijn prachtig om een keer gezien te hebben, met name de Sint-Petrus- en Pauluskerk.

Wanneer je juist liever een museum bezoekt kan je jezelf hier ook uitstekend vermaken. Er zijn namelijk verschillende musea te vinden in de stad die je met behulp van de reisgids allemaal kunt vinden. Het Mu.Zee, maar ook het Stadsmuseum of het James Ensorhuis zijn erg indrukwekkend. Daarnaast kan je ook wat meer leren over de zeevaartgeschiedenis door de schepen de Amandine en de Mercator te bezoeken. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Oostende

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een veelzijdige citytrip met de reisgids Oostende? Plaats je beoordeling

Mark Schouppe27 april 2022

Goed gemaakt, zoals steeds.

Raymond9 december 2020

Prima gids met vele mogelijkheden voor een fantasrische dagtrip!

Anneke25 augustus 2020

Super!!!! Fantastisch verblijf dank zij jullie tips.

[email protected]20 mei 2017

Zeer goed bruikbaar. We hebben ons goed vermaakt.

Van Havermaet Katrien12 januari 2017

De reisgids Oostende kwam heel goed van pas! Het was voor ons de eerste keer dat we de badstad bezochten. De gids was een heel goede leidraad voor wat we op onze daguitstap wilden zien en doen. Binnenkort gaan we eens een weekendje naar Oostende en dan zullen we de reisgids zeker weer gebruiken zodat we de stad verder kunnen verkennen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info