Gratis reisgids Praag downloaden

Reisgids Praag: wandelroute en stadswandeling langs alle bezienswaardigheden Praag

Je citytrip Praag voorbereiden door de voorgestelde wandelroute in de reisgids Praag gratis te downloaden. De stadswandeling brengt je naar de populairste bezienswaardigheden van Praag. Lees meer

De gratis reisgids Praag is de ideale manier om je bezoek aan Praag voor te bereiden en zo mis je niets van de talrijke bezienswaardigheden Praag.
Reisgids Praag
Gratis reisgids Praag downloaden
  • Download de gratis reisgids Praag
  • Bevat een volledig uitstippelde stadswandeling langs allea belangrijke bezienswaardigheden
  • Ontdek de rijke historie van de stad, beleef en proef
  • Tips voor museabezoek, kerken, ...
  • +20 pagina's tips en info, 100% gratis
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Dreamstime.com, Fotolia.com, iStockphoto.com

Het aanbod in Praag is groot en bestaat uit talloze interessante plaatsen, gebouwen, gevels, pleinen, standbeelden en andere attracties. Lees alles over het Wenceslasplein, de Karelsbrug, de Praagse Burcht, de Laterna Magika en het Astronomisch uurwerk. Er is zoveel te zien, te doen en te beleven tijdens je citytrip Praag. 

De voorgestelde wandelroute Praag geeft de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad weer. Maak voor jezelf een selectie van trekpleisters die je wilt bezichtigen tijdens je citytrip Praag. Trek overal voldoende tijd voor uit. Je kunt beter wat ruimer in de tijd zitten dan dat je alles maar voor de helft of zelfs helemaal niet kunt bezoeken.

Vergeet ook de verschillende musea niet

In de gratis reisgids Praag vind je ook omschrijvingen van de verschillende musea die de moeite waard zijn. Vergeet echter niet dat de reisgids is ontwikkeld om je van tips te voorzien. Je kan de tips aanvullen met je eigen wensen en ideeën. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Praag

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek Praag met de gratis reisgids? Plaats je beoordeling

Mojca Fastré2 december 2019

Bij het bepalen van de reisbestemming, is jullie site één van de eerste die we raadplegen voor extra info. Het blijven steeds interessante gidsen om te downloaden. De wandelingen zijn duidelijk en voeren je langs de grootste bezienswaardigheden van de stad. Ik heb dit dan ook reeds vele malen met anderen gedeeld. Van harte bedankt om ons op deze manier duidelijke info te geven.

A. Perik27 november 2019

Het was een mooi gids waar Ik Praag in een paar dagen goed kon verkennen. Top.

Jos 22 november 2019

Mooi samengesteld geheel. Goed overzicht van zeker te bezoeken items. Naam in plaatselijke taal bij item is makkelijk als je ter plaatse wegwijzers volgt.

Henri2 november 2019

Zoals altijd een verzorgde gids met de meeste belangrijke bezienswaardigheden en een parcoursbeschrijving die u op die plaatsen brengt.

Frans12 oktober 2019

Ik ben al enkele keren in Praag geweest en jullie gids geeft een mooi overzicht van de hot spots. Eventueel werkpunt: een alternatief overzicht (want er is heel veel te zien) en een update (deze versie dateert van 2017)

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info