Reviews & beoordelingen: citytrip Citytrip Praag, dé stad van Franz Kafka (42)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Praag van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

magda 25 januari 2020

De heel interessante gids heeft er ons toe aangezet om een citytrip te boeken naar Praag in de maand juni dit jaar. Hartelijk dank

Joke Heinsman 31 december 2019

Met de gids in de hand liepen we door deze mooie stad. We waren blij met de goede tips en alles klopte gewoon! Een compacte gids waardoor we genoten van alle hoogtepunten! Dankjewel!

Corthals Katleen 15 september 2019

De resigids was heel makkelijk te volgen en heel interessant

Petra en Kees 22 augustus 2019

Praag is een mooie en grote stad, de gebouwen zijn erg mooi zeker met de avond, het plein is gezellig met vele terrassen en restaurants, eten en drinken abnormaal duur!!

Hannah 7 december 2018

Goede, uitgebreide reisgids! Alle toppertjes van Praag staan erin, aanrader!

Fons Renders 26 augustus 2018

Zeer goede gids hebben er veel gebruik van gemaakt.Dank je wel. Praag is een geweldig mooie en veelzijdige stad

Pieter 4 juli 2018

Handige reisgids! Geeft op een overzichtelijke manier de belangrijkste plekken die je moet gezien hebben!

Noël 10 juni 2018

De gids ziet er leuk uit en is goed te volgen.

Ann Van Holderbeke 8 mei 2018

Dankzij deze handige gids hebben mijn dochter en ik makkelijk en alleen door Praag alle bezienswaardigheden kunnen bewonderen. We hadden geen gids meer nodig om datgene te weten over het te bewonderen gebouw, monument of plaats. Hartelijk dank.

Didier De Wulf 14 december 2017

Heel praktische gids Heeft ons veel tijd bespaard, vooral omdat we er maar voor 2 dagen waren Proficiat voor de goede reisgids!

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info