Wandelvakanties promoties

 • Fietsen en wandelen in de Eifel, 4 of 5 dagen

  Fietsen en wandelen in de Eifel, 4 of 5 dagen

  va. € 249 -

  Een fiets- en wandelarrangement in de Noordeifel (Ahrvallei) met verblijf in half pension, 1 dag elektrische fiets, 2 dagen wandelen met transfer en picknick inbegrepen. 4de nacht gratis (incl. ontbijt) bij aankomst op zondag, maandag of dinsdag.
 • Sauerland 4 dagen hotel 4* met unieke ligging

  Sauerland 4 dagen hotel 4* met unieke ligging

  va. € 250 -

  In het Berghotel Hoher Knochen **** geniet je van prachtige uitzichten en bovendien ligt het heel centraal in Sauerland (Schmallenberg). Verblijf in half pension incl. toegang tot de Spa, 2x lunchpakket ...
 • 8-daagse rondreis Andalusië, wandelen op 3 locaties

  8-daagse rondreis Andalusië, wandelen op 3 locaties

  va. € 649 -

  Unieke individuele wandelreis in Andalusië met logies op 3 locaties met mogelijkheden voor bezoeken aan Cordoba en Granada. Wandeling in Caminito del Rey inbegrepen, verder nog de Alpujarras, Sierra Nevada en Subbética.
 • Caminito del Rey - Andalusië 3-daagse incl. ontbijt en toegangsticket

  Caminito del Rey - Andalusië 3-daagse incl. ontbijt en toegangsticket

  va. € 135 -

  Je logeert in de directe omgeving van dit spectaculair en veilig wandelpad El Caminito del Rey. Verblijf in een Hotel Rural inclusief ontbijt. Het ticket voor het wandelpad is inbegrepen alsook bustransfer, verzekering en fles water.
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 2* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 2* hotel

  va. € 190 -

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes en het gebruik van een stappenteller.
 • Hotel Fletcher Klein Zwitserland ****

  Gelderland - Veluwe 3 of 4 dagen in hotel 4*

  va. € 176 -

  Hotel Fletcher Klein Zwitserland **** ligt in hartje Gelderland nabij Arnhem. Arrangement met ontbijtbuffet, 1x een 3-gangendiner, toegang tot het Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum.

 • Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

  Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

  va. € 169 -

  Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Prijs voor een verblijf inclusief half pension.
 • Azoren alle promoties op diverse eilanden

  Azoren alle promoties op diverse eilanden

  va. € 845 -

  Maak nu kennis met onze unieke promoties op de eilanden van de Azoren: São Miguel, Terceira en Pico: fly & drive of vlucht met transferten of eilandhoppen.