Wandelvakanties promoties

 • 5 dagen wandelen en fietsen langs de Moezel en de Rijn

  5 dagen wandelen en fietsen langs de Moezel en de Rijn

  va. € 265 -

  Je verblijft eerst thv Traben-Trarbach aan de Moezel en vervolgens in Rüdesheim, telkens in 3* hotels. Er zijn ook nog 3 diners inbegrepen, 2x picknick en aan de Rijn kan je een rugzakje gebruiken met wandelkaart.
 • Wandelarrangement Andalusië, 8-daags wandelpakket

  Wandelarrangement Andalusië, 8-daags wandelpakket

  va. € 1049 -

  Een volledig uitgewerkt wandelpakket dat start en eindigt in de B&B Las Navillas, uitgebaat door Nederlandstaligen. Zij geven je alle info, kaarten, gps. Inclusief bagagetransport, infopakket, overnachtingen, vlucht h/t.
 • Sauerland 4 dagen hotel 4* met unieke ligging

  Sauerland 4 of 5 dagen hotel 4* met unieke ligging

  va. € 250 -

  In het Berghotel Hoher Knochen **** geniet je van prachtige uitzichten en bovendien ligt het heel centraal in Sauerland (Schmallenberg). Verblijf in half pension incl. toegang tot de Spa, 2x lunchpakket ...
 • Caminito del Rey - Andalusië 3-daagse incl. ontbijt en toegangsticket

  Caminito del Rey - Andalusië 3-daagse incl. ontbijt en toegangsticket

  va. € 135 -

  Je logeert in de directe omgeving van dit spectaculair en veilig wandelpad El Caminito del Rey. Verblijf in een Hotel Rural inclusief ontbijt. Het ticket voor het wandelpad is inbegrepen alsook bustransfer, verzekering en fles water.
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  va. € 190 -

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.
 • Hotel Fletcher Klein Zwitserland ****

  Gelderland - Veluwe 3 of 4 dagen in hotel 4*

  va. € 176 -

  Hotel Fletcher Klein Zwitserland **** ligt in hartje Gelderland nabij Arnhem. Arrangement met ontbijtbuffet, 1x een 3-gangendiner, toegang tot het Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum.

 • Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

  Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

  va. € 169 -

  Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Prijs voor een verblijf inclusief half pension.
 • 8-daagse vliegreis wandelvakantie Amalfitaanse kust

  8-daagse vliegreis wandelvakantie Amalfitaanse kust

  va. € 549 -

  Hotel Gardenia *** ligt in Sorrento en is een uitstekende uitvalsbasis voor wandeltochten langs de mooiste kustpaden. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en vlucht Brussel-Napels h/t. Huurwagen is niet nodig door goed openbaar vervoer.