Wandelvakanties promoties

 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Vulkaaneifel

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Vulkaaneifel

  va. € 219 -

  Een wandelvakantie in de prachtige Vulkaaneifel met verblijf in half pension in een 3* hotel in de bossen. Vanaf dag 1 begeleide wandeltochten met Geert of Alain. Reisdata 2023: 30/07 en 01/11/23.
 • Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

  Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

  va. € 475 -

  Een 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light' met weinig hellingen en korte afstanden, geschikt voor elke wandelaar. Verblijf in een 3* hotel in Hardelot, tussen Boulogne en Le Touquet. Reisdatum: 11/08/23.
 • Groepsreis 4-daagse Rijn wandelvakantie

  Groepsreis 4-daagse Rijn wandelvakantie

  va. € 269 -

  Begeleide wandeltochten (2 per dag, totaal: 6) tussen 3 en 10 km in de natuurgebieden langs de Rijn, tussen Bonn en Königswinter. Verblijf in 4* hotel in half pension. Reisdata 2023: 27 augustus en 22 oktober 2023.
 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Argonne

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Argonne

  va. € 299 -

  We wandelen in het hart van de Argonne (Champagne) in Noord-Frankrijk. Begeleide wandelingen in natuur, langs oorlogssites en dorpen. Verblijf in half pension in hotel 3*. Reisdatum: 21 juli 2023.
 • Weinhotel des Riesling Zum grünen Kranz ***

  Rijn - Rüdesheim 3 dagen, hotel 3* halfpension

  va. € 219 -

  Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz *** heeft ontelbare wandelroutes in de buurt. De keuken heeft een uitstekende reputatie! Arrangement inclusief half pension (3-gangendiner en ontbijtbuffet), 1x picknick en gebruik fietsen.
 • Sauerland 8 dagen hotel 4* in half pension met lunchpakket

  Sauerland 8 dagen hotel 4* in half pension met lunchpakket

  va. € 545 -

  In het Berghotel Hoher Knochen **** geniet je van prachtige uitzichten en bovendien ligt het heel centraal in Sauerland (Schmallenberg). Verblijf in half pension met 5x lunchpakket incl. toegang tot de Spa en wandelkaart.
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  va. € 220 -

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.