Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Geniet van de troeven van de regio's Murcia en Valencia in twee berghotelletjes

Met deze 9-daagse rondreis verken je de Spaanse regio's van Murcia en Valencia. Eerst logeer je in de Valencia streek in een charmant berghotelletje. Zorgen lijken hier ver weg. Het is genieten van de prachtige omgeving, de bergen, de bekende stranden van de Costa Blanca, het lekkere eten. Daarna reis je door naar de omgeving van de stad Murcia in de gelijknamige regio. Daar zit je hoog en droog in je hotelletje op 650 meter met de Sierra de Espuña als decor. Wil je toch een stad in, dan is er keuze uit Alciante, Murcia, Cartagena en Elche, telkens met een stadswandelroute. Of toch nog liever iets anders? Lees meer 

Selecteer uit een grote keuze aan uiteenlopende uitstapjes op deze rondreis. De regio's Murcia en Valencia zullen geen geheimen meer hebben.
  • Zoek de rust en charme op van gemoedelijke berghotelletjes
  • Kiezen uit bergen, strand, stadsbezoek of gewoon zalig nietsdoen
  • Ideale rondreis voor de ware natuurliefhebber
  • Inbegrepen: 8 overnachtingen met ontbijtbuffet, huurwagen (8x24u), vlucht h/t Brussel-Alicante, 1 fles cava, 1 x diner
  • Gratis Roadbook bij boeking
635Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Wil je liever rondstappen in kleinere steden of zoek je het hoger, in bergdorpjes ? Dat kan ook tijdens deze rondreis. Ze liggen er te wachten op je komst. En wil je even weg van de warmte, dan bieden de grotten van Canelobre wel een oplossing. Afkoeling bekom je ook al fietsend. Huur een mountainbike en verken de streek op twee wielen. Of neem een gratis modderbad, ten zuiden van Murcia aan het binnenmeer van de Mar Menor. Zowel bij goed als bij slecht weer kan je onze vier stadswandelingen maken: Alicante, Elche, Murcia en Cartagena, zowel voor verkoeling als voor musea bij regenweer. Dit en nog veel meer tips zal je vinden in ons gratis pdf-roadbook dat je ontvangt na boeking. Download nu gratis onze inspiratiegids waarmee je een idee hebt wat er zoal te beleven valt (knop hier rechts). 

Sierra de Espuña

Je kan niet anders of kennismaken met dit schitterende natuurpark, want je logeert er aan de rand van. Hoogste top ligt op 1600 meter. De Pico de la Garita en Cerro de la Garta bereik je na duizelingwekkende haarspeldbochten maar het uitzicht boven loont de moeite. Deze streek wordt ook wel de groene long van Murcia genoemd. Je zal snel begrijpen waarom eenmaal ter  plaatse.

Meer info en offerte aanvragen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive? Plaats je beoordeling

marian wijnen 27 januari 2018

zeer duidelijke gids met goede suggesties en aanvebelingen

jack jacobs 26 januari 2018

Geweldig leuke voorinformatie voor onze opslag voor de volgende reis en voor verder door te geven.

Decent Walter 23 januari 2018

Goed werkdocument tbv voorbereiding reis Spanje

Vandepoele Marc 17 januari 2018

Overzichtelijke gids, we gaan er zeker gebruik van maken als we in april naar deze streek gaan.

van der vieren 14 januari 2018

Wij zijn er nu aan bezig, prettig en leuke tips. Mooie streek met nu prachtig weer.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info