Vakantie in Benidorm is zalig genieten

De populairste badplaats aan de Costa Blanca: hotels, restaurants, bars ..

Ooit was Benidorm een vissersdorpje aan de Costa Blanca dat nu getransformeerd is naar een hotelstad. Er is nog een miniem oud stukje Benidorm bewaard gebleven. Maar het is vooral een badplaats gelegen in een beschutte baai. Een massa hotels, de ene al hoger dan de andere, bieden logies aan voor tienduizenden toeristen. Daar horen natuurlijk een onschatbaar aantal winkeltjes, restaurants en bars bij. Voor bezienswaardigheden moet je buiten Benidorm zijn. Lees meer

Wie even weg wil van het strand kan in Benidorm naar Terra Natura en Terra Mitica.
 • Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

  Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

  Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijt. Inclusief een huurwagen (all-in verz.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche, Alicante, Cartagena en Murcia.
  va.€ 995 - Boek nu
 • Zeker van zon en strandvertier in Benidorm
 • Zoek het oude Benidorm op 
 • Ga gezellig shoppen in de winkeltjes
 • Geniet van excursies naar 
  een natuurpark en een pretpark    
Gratis preview reisgids Murcia-ValenciaVolledige reisgids kopen voor € 10

Natuurpark Terra Natura

Terra Natura is een nieuw park gelegen vlakbij Benidorm. Op een oppervlakte van 32 hectare zijn er meer dan 200 diersoorten te vinden zoals jaguars, olifanten, apen, beren en reptielen als leguanen en schildpadden. Tijdens een dagbezoek aan Terra Natura bezoekt men drie van de vijf wereldcontinenten: Amerika, Azië en Europa. Er is ook een deel gewijd aan het oorspronkelijke oercontinent Pangea. Tijdens de reis door de verschillende continenten op 'Terra Natura' zijn er in totaal 54 zeldzame diersoorten te vinden die in hun natuurlijke leefomgeving met uitsterven bedreigd worden.

Meer informatie op: www.terranatura.com

Pretpark Terra Mitica

Zoals de naam het al doet vermoeden heeft dit groot pretpark iets te maken met het mystieke. Er zijn vijf themazones, allen stellen ze een land voor langs de Middellandse Zee: Egypte, Griekenland, Las Islas, Iberisch schiereiland en Italië (Rome). Het is een zeer veelzijdig pretpark die zowat alle leeftijden moet aanspreken: achtbanen, spectaculaire ritten, waterattracties, shows en aangepaste attracties voor kleine kinderen. 

Meer informatie op: www.terramiticapark.com

Reviews en beoordelingen Benidorm

Heb je zelf tips of opmerkingen over Benidorm? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info