Vakantie Corsica? Alle info en bezienswaardigheden

Weinig Franse kenmerken te bespeuren

Corsica is een zeer veelzijdig eiland. Doordat het ten zuiden van de Côte d'Azur ligt, in de Middellandse Zee, is de zon in combinatie met zijn stranden een belangrijke troef. Uitgestrekte witte zandstranden zijn niet overal aanwezig, maar rustige stranden in baaien en kreken met een uniek uitzicht vind je er in overvloed. Lees meer

 • Alle promoties Corsica 8 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Corsica

  We hebben een unieke promotie. Verblijf in een hotel 3* centraal gelegen in Corsica en ideaal om de prachtige natuur van de kust en het binnenland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en bezoek aan natuurreservaat per boot.
  va. € 349 - Boek nu
 • Veel stranden en baaien met een uniek uitzicht
 • Dit eiland leent zich uitstekend voor een trektocht
 • Geniet van de gevarieerde en lekkere keuken
 • Er is veel lekkers van eigen bodem

Gratis reisgids Corsica?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

De natuur is voor vele toeristen de belangrijkste attractie van Corsica. Watervallen, calanches, steile en ruwe rotsen, grotten, bossen, mooie uitzichtpunten op de hoge toppen en zelfs natuurlijke warmwaterbaden kan je er vinden. Dit eiland leent zich uitstekend voor een trektocht. Het wordt beslist een onvergetelijke vakantie.

Corsica heeft ook veel leuke dorpjes met bijzondere attracties. Volk en eiland kenden een bewogen geschiedenis. Alhoewel het eiland en zijn inwoners tot Frankrijk behoren zijn er weinig Franse kenmerken te bespeuren. Een Corsicaan is een zuiders en temperamentvol type dat geniet van het leven. Als toerist of gast kan je er dan ook genieten van een zeer gevarieerde en lekkere keuken.

Zoek je een sportieve, culturele, culinaire of gewoon een zonnige vakantie? Dan kan je zeker op Corsica terecht. In dit vakantiedossier stellen we je de vijf belangrijkste delen van het eiland voor de regio's rond Ajaccio, Bastia, Calvi, Porto-Vecchio en Bonifacio. Daarnaast brengen we ook nog een bezoek aan Corte en omgeving, gelegen in het woestere binnenland. Corsica heeft bovendien zoveel lekkers te bieden van eigen bodem dat we dit hier niet over het hoofd mogen zien. Het is immers een bijkomende motivatie om kennis te maken met dit prachtige eiland.

Reviews en beoordelingen vakantie Corsica

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vakantie Corsica? Plaats je beoordeling

Van Mieghem 22 januari 2018

Zeer goede omschrijving van Corsica, prachtig land

Ivo Balliu 3 januari 2018

Geachte, Ik wilde u melden dat de voorgestelde bezoeken in Corsica zeer duidelijk en interessant zijn. Ik overweeg misschien nog dit jaar Corsica te bezoeken in het najaar. Groetjes

Sofie Polfliet 31 december 2017

Zeer duidelijke reisgids. Wij kunnen al niet meer wachten om aan de GR20 te beginnen!

Rieky 10 december 2017

Lang getwijfeld of Corsica een goede bestemming vooor ons is. Als alles goed blijft, gaan we in juni!!!

Danielle Van de Cauter 6 november 2017

Prachtige en zeer mooie omschrijving van het eiland Corsica...ik ben goed voorbereid om er naartoe te gaan en ben in blijde verwachting!!!!!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info