Reviews & beoordelingen: Reisgids Corsica (92)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Corsica van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Corsica? Plaats je beoordeling

François 3 maart 2020

Gemakkelijke gids om de highlights te vinden. Indien mogelijk de wandelingen via gps track weergeven om te kunnen downloaden

Wout 12 februari 2020

Geweldige indruk gevende folder van Corsica en ga zeker voordat ik de maand mei rond gaat toeren op dit prachtige eiland ook de uitgebreide versie bestellen.

André 20 januari 2020

De reisgids ziet er keurig verzorgd uit. Is bovendien ook nog eens erg informatief. Wij hebben er nog meer zin in gekregen om 13 mei te starten met de bij jullie geboekte 11-daagse fly drive naar Corsica!

Ria Coenen 19 januari 2020

Zeer nuttig en bruikbaar document als eerste kennismaking; spreekt zeker aan om meer info te verzamelen. Proficiat!

Dorien 26 december 2019

weer heel bruikbaar om onze reis te plannen!

Van Oost Annemie 13 april 2019

Heel interessant !

Verhoeven Jan 19 september 2018

De gids die we hebben gedownload was nuttig maar er ontbraken wel beschrijvingen naar mooie oude dorpjes ,zowel in het uiterste noorden als in de buurt van Calvi.

Cypers Willy 27 juni 2018

Echt knappe gids voor wie Corsica bezoekt.

Van Poucke Christel 26 juni 2018

Beknopte reisgids met nuttige informatie en overzicht!

Josette Viaene 26 juni 2018

prachtig, praktisch en compleet

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info