Reviews & beoordelingen: Middelburg (14)

Reiservaringen en beoordelingen Middelburg van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Middelburg? Plaats je beoordeling

Katrien 24 januari 2020

Een bezoek staat op de planning voor Juni. We hebben veel aan de stadswandeling en omschrijving om ons voor te bereiden op het komende weekend.

Werner 10 augustus 2019

Mooie fietstochten, mooie wandeling in Middelburg en Veere.

Haitsma Mulier, Liesbeth 17 juni 2019

Reisgids Zeeland m.n. Zeeuws-Vlaanderen: Opmerking: leuke gids met veel informatie! Nog een enkele suggestie ter aanscherping van de tekst/inhoud: blz. 6 BRAAKMAN Een van de voornaamste recreatiegebieden van Zeeuws-Vlaanderen is “De Braakman”, deels op grondgebied Sas-van-Gent is ongeveer 250 hectare groot. Tekst 'deels op grondgebied Sas-van-Gent' kan vervallen. Dat is al sinds 2003 gemeente Terneuzen. blz. 7 GROEDE In Groede zitten 2 hele goede restaurants + brasserie De Drie Koningen met een eigen brouwerijtje. Die kunnen best worden vermeld. Mis Axel. Met name Streekmuseum het Warenhuis daar is een bezoek meer dan waard. Maar mogelijk staat dat in de vervolggids.

Edmond Van Loock 1 mei 2019

Zoals altijd mijn wegwijzer als ik een plaats bezoek. Praktische tips en als je de plaatswandeling volgt heb je het voornaamste gezien en een beknopte uitleg gekregen. Gewoon een prachtige "medereiziger"

Ine vanhove 23 april 2019

Goede , wel beknopte gids. Goede info, goede geholpen door gids te gebruiken .

Luc Bocklandt 29 maart 2019

De reisgids geeft voldoende info voor mij, maar iets meer info over boottochten en stranden mocht er wel bij. Verder is het wel spijtig dat er geen papieren versie werd verstuurd, en dat wij die zelf moeten afdrukken. Toch een bruikbare en interessante reisgids ,hoor.

raphael nuyttens 29 september 2018

zeer mooie stadje om te bezoeken een aanrander om te doen ,kleine straatjes en zeer mooie huizen te bewonderen , het is niet te geloven hoe de huizen nog in goede staat zijn.

Johan De Winter 6 september 2018

heel aangename stad met mooie plekken, goede eetgelegenheden, prachtige musea. Doen wij zeker nogmaals over om de rest van de stad en omgeving te verkennen.

Elsje 6 augustus 2018

Enorm gebruiksvriendelijke gids met de nodige (geschiedkundige, culinaire e.a.) info. Heel veel aan gehad bij diverse bezoeken aan steden zoals Middelburg, ... Tevens ook mooie en correct uitgestippelde tochten. Alvast bedankt !

COCKMARTIN - VAN SCHEPDAEL 5 augustus 2018

Prachtig. Jullie reisgidsen zijn steeds top.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info