Reviews & beoordelingen: Reisgids Brussel (43)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Brussel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Brussel? Plaats je beoordeling

Patrick Callens 16 augustus 2018

De gids gaf beknopt veel informatie, wandeling 1 heb ik niet volledig gedaan... maar wel gelezen, interessant ondanks het feit dat ik in Elsene geboren ben toch nieuwtjes. Ik ga me zeker de volledige versie aanschaffen.

Jos Vanachter 9 augustus 2018

De reisgids geeft een duidelijk en compact beeld van de mogelijkheden in Brussel. Handig om te gebruiken.

Michel Michiels 9 augustus 2018

Beste, Graag had ik het volgende medegedeeld over jullie wandeling van "Manneke Pis tot Jeanneke Pis”. 1/ In jullie gids staat dat de Hallepoort iedere eerste woensdag van de maand gratis toegankelijk is. Deels gratis ja, eerste, tweede en kelder verdieping. Niet toegankelijk zijn de hogere verdiepingen en het 360° panorama. 2/ De concerten in de Miniemenkerk gaan niet door in deze kerk, maar wel in de concertzaal van het Museum van Schone Kunsten. Gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Prettige dag nog. Michel.

ANNE DEYAERT 7 juni 2018

boeiende, inspirerende en overzichtelijke reisgids. Geeft zin om onmiddellijk Brussel te verkennen

hugo 26 april 2018

Ik dacht dat ik Brussel een beetje kende - ik werkte er 15 jaar - maar deze gids heeft me het tegendeel bewezen. Het concept is prima, de achtergrondinformatie maakt het plaatje compleet.

Ginio 16 april 2018

makkelijk bruikbaar, volledig, goede beschrijving

Gerard 16 april 2018

Dit weekend in Brussel geweest. Naast een 5-tal museum bezoeken ook met deze en wat andere gidsen door Brussel gedwaald en op plaatsen gekomen waar ik anders niet gekomen was, en belangrijk: een stukje achtergrond info waardoor het praatje bij het plaatje komt.

Didier De Wulf 14 april 2018

Heel duidelijke gids, net hetgeen je nodig hebt om Brussel toch vrij goed te leren kennen.

Nadine Decock 13 april 2018

Zeer goede handleiding om Brussel te verkennen.Ik nam een collega mee en met deze reisgids ontdekten we zo vele leuke plekjes en wetenswaardigheden. Het werd een supertoffe dag en we komen zeker terug om meer te bezoeken.

Cees Schipper 13 april 2018

Een eenvoudige, maar zeer heldere reisgids met interessante (achtergrond) informatie. Ook als naleeswerk goed te gebruiken. Één punt van kritiek: de bijgeprinte kaartjes hadden niet gehoeven: absoluut onleesbaar. En dat lag niet aan de printer, maar aan de schaal. Met vriendelijke groet, Cees Schipper

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info