Reviews & beoordelingen: Stadswandeling centrum (72)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling centrum van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling centrum? Plaats je beoordeling

Chris 14 november 2022

Heel interessante en verrassende wandeling. Heel wat variatie en duidelijke uitleg.

Nadine 30 juli 2022

Duidelijke route en verrijkend

Leen 24 augustus 2021

Zeer handige gids met duidelijke omschrijving om onze mooie hoofdstad op een prachtige manier te leren kennen.

Ingrid 22 augustus 2021

Schone en interessante wandeling!

Greet 15 april 2021

Schitterde stadswandeling!

Eric Van assche 2 april 2021

verleden week stadswandeling brussel gedaan , veel bijgeleerd

Gysbregts Emilius 31 maart 2021

Fantastische gids. Terwijl je rondwandelt heb je alle informatie over wat je ziet. Wandeling juist van maat: niet te lang en niet te kort.

Patricia 2 maart 2021

Heel handige wandelgids die je de belangrijkste bezienswaardigheden toont, ook plaatsen waar je anders niet zou komen. Historische uitleg erbij ook mooi meegenomen, doet je zaken anders bekijken.

Barbê 3 januari 2021

Één dagje Brussel, de gids heeft geholpen om de weg te vinden in het oude stadsgedeelte, toch wel een hele mooie hoofdstad. Wij doen het over als corona over is.

Nadine 29 december 2020

Maar 1 dag in Brussel geweest, zelfs voor de eerste keer, en gebruik gemaakt vd gratis treinpas. Leuke ervaring, info was héél welkom. Deze uitstap wil ik nog eens doen maar dan uitgebreider.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info