Reviews & beoordelingen: Stadswandeling centrum (68)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling centrum van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling centrum? Plaats je beoordeling

Greet 15 april 2021

Schitterde stadswandeling!

Eric Van assche 2 april 2021

verleden week stadswandeling brussel gedaan , veel bijgeleerd

Gysbregts Emilius 31 maart 2021

Fantastische gids. Terwijl je rondwandelt heb je alle informatie over wat je ziet. Wandeling juist van maat: niet te lang en niet te kort.

Patricia 2 maart 2021

Heel handige wandelgids die je de belangrijkste bezienswaardigheden toont, ook plaatsen waar je anders niet zou komen. Historische uitleg erbij ook mooi meegenomen, doet je zaken anders bekijken.

Barbê 3 januari 2021

Één dagje Brussel, de gids heeft geholpen om de weg te vinden in het oude stadsgedeelte, toch wel een hele mooie hoofdstad. Wij doen het over als corona over is.

Nadine 29 december 2020

Maar 1 dag in Brussel geweest, zelfs voor de eerste keer, en gebruik gemaakt vd gratis treinpas. Leuke ervaring, info was héél welkom. Deze uitstap wil ik nog eens doen maar dan uitgebreider.

Heidi 30 december 2019

Heel toffe wandeling door Brussel, de gids was duidelijk zoals al jullie wandelingen.

Lin stelt 23 december 2019

Was een zeer mooie wandeling Konden de uitleg goed volgen Was wel langere afstand

Roger Vandereyt 20 september 2019

Wij hebben gedurende 3 dagen Brussel op een aangename manier verkend aan de hand van deze duidelijke en uitgebreide gids. Net als de andere gidsen van euroreizen.be waarvan we geregeld gebruik maken , ontdekten we heel wat ongekende plaatsjes. Onze dank daarvoor

Michele 18 september 2019

Heel handig en overzichtelijk. Zoals altijd een aangename wandeling door het onbekende.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info