Download de gratis reisgids voor je citytrip Firenze

Met de gratis reisgids mis je niets tijdens je bezoek aan Firenze !

Bereid je voor op een geweldige wandeling langs de hoogtepunten en bezienswaardigheden in Firenze. Paleizen, monumenten en historische pleinen volgen elkaar op. Als je tijdens de wandeling door Firenze de tijd wilt nemen om de bezienswaardigheden beter te bekijken maak dan vooraf een goede planning. Je kan op die manier echt het meeste halen uit je citytrip Firenze. Download onze gratis reisgids, dan kan de voorpret nu al beginnen! 

Altijd de juiste route tussen de verschillende bezienswaardigheden.
Reisgids Firenze
Download de gratis reisgids voor je citytrip Firenze
  • Gratis reisgids Firenze
  • Een verkenning in en buiten het centrum
  • Alle belangrijke bezienswaardigheden
  • Ontdek Ponte Vecchio, Uffizi en Accademia
  • Bezoek de Duomo
Gratis reisgids downloaden

Als je Firenze bezoekt dan trek daar dan meerdere dagen voor uit. Een korter verblijf is een belediging voor de stad. Voor wie toch minder tijd beschikbaar heeft om Firenze eer aan te doen vindt in de reisgids alle belangrijke bezienswaardigheden en tips om deze korte citytrip Firenze onvergetelijk te maken.

Wil je zoveel mogelijk zien van de stad maar toch niet constant wandelen dan is de hop-on hop-off tour per bus zeker een aanrader. Een ticket heeft een geldigheidsduur van 24 uur. De eerste bus vertrekt om 09.00 en de laatste bus om 22.00 (enkel juli tot september anders om 18.00). Je hebt een fraai zicht vanaf de open dubbeldekker bus die je brengt langs de belangrijkste paleizen, musea, kerken en pleinen waar je de mogelijkheid hebt om af te stappen, op je eigen ritme het monument te bezoeken en vervolgens je tour verder te zetten met één van de volgende bussen.

Reviews en beoordelingen Reisgids Firenze

Heb je zelf tips of opmerkingen over Firenze: wandeltraject langs monumenten en kunstwerken met gratis reisgids Firenze? Plaats je beoordeling

Benny28 juli 2020

Goede reisgids met zeer goede uitleg en door de opgegeven route te volgen heb je zeker en vast alle highlights van de stad gezien. Voor mij een 8 op 10. De 2 extra punten zouden te verdienen zijn door het grondplan aan google maps te koppelen.

dirk 24 februari 2020

Op jullie website vindt je alles om er een leuke vakantie van te maken. Ik gebruik deze altijd . Thx

werner de rycker18 november 2019

Zeer goede gids maar :1. Nog meer benadrukken de tickets alleen te bestellen via de officiële website. Er is veel bedrog via google. Hoed je voor het bestellen van audio-guides via o.a. HEADOUT. 2. Benadruk dat bij het instappen van tram of bus men nog altijd het ticket moet valideren, zelfs als men al dan niet overstapt. Het volstaat NIET een ticket te kopen. De boete is niet van de poes.

Gunter mertens26 augustus 2019

Was voor mijn dochter en schoonzoon, ook zij vonden het heel interessant, bedankt !!

Anne4 augustus 2019

Zeer goed uitgeschreven route, duidelijke vermelding straatnamen, je kan er van op aan dat je alle bezienswaardigheden en soms ook eens op niet toeristische mooie plekjes komt. Firenze prachtige stad, met de hitte was de 11 km wandeling wat veel. Wij hebben het opgesplitst. Het ene deel aan de duomo,.... in de namiddag, de volgende dag in de voormiddag het deel over de Arno met het belvedère, michelangeloplein. Want is nogal wat klimwerk. De kids hebben er eveneens van genoten. Ben verknocht aan de mooie gidsen die ik al voor zeer veel steden heb gebruikt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info