Reviews & beoordelingen: citytrip Firenze (9)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Firenze van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Swinnen Solange 13 januari 2018

De wandelroutes zijn prima beschreven. Wij zijn er alleszins een heel stuk mee in de goede richting. Het gaat ons zeker helpen op ons tripje binnenkort. Heel veel dank !

Ignace vincke 27 augustus 2017

Heel volledige gids. Met vooral de uitgetekende wandeling als pluspunt. We kijken er naar uit om er mee aan de slag te gaan!

Hans & Lucy 25 mei 2017

Zoals naar goede gewoonte een heel goede samenstelling, die gegarandeerd in ons bestand blijft voor inde toekomst een reis naar italie.

Lut Beerden 8 april 2017

duidelijk omschreven gids met alle bezienswaardigheden

Marleen Janssens 11 november 2016

Reisgids was super handig ! Uitgestippelde wandeling was interessant en perfect haalbaar. Naar mijn gevoel ontbrak er slechts één bezienswaardigheid en dat is de oudste apotheek.

Greta 20 mei 2016

Al voor verschillende reisbestemmingen de reisgids gedownload en de wandelroutes gevolgd zoals opgegeven . Is heel overzichtelijk en alles die vermeld staat hebben we dan ook bezocht . Zeker een aanrader om alle bezienswaardigheden te zien .

larosea 26 januari 2016

Mooie presentatie. Bij mijn bezoek aan Firenze zal ik er zeker gebruik van maken.

Vandeneijnde chris 20 januari 2016

Beter dan alle reisgidsen tezamen......direct to the point , het volledige overzicht . Heb enkele jaren geleden reisgids gebruikt samen met iemand die er voor eerste maal was en we hebben alles gezien wat er te zien was dankzij de allesomvattende prachtige wandelroute die ons langs alle plekken , " dit moet je gezien hebben " gidste ! Zodus gids nogmaals aan een toekomstige Firenze bezoeker aangeraden !

Kim Lambrechts 13 oktober 2015

De reisgids is fantastisch! Boordevol bruikbare tips en zeer handig.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info