Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Firenze (14)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Firenze van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Firenze: heuvels en paleizen? Plaats je beoordeling

Melanie 23 juli 2022

Duidelijke gids! Bedankt!

Mia 29 oktober 2020

Duidelijke gids. Mooie wandeling. Je komt ook in alle delen van Firenze en zo krijg je een algemeen beeld van de stad.

Liesbeth 8 september 2020

Heel mooie wandeling. Veel gezien. Tuin boboli viel wat tegen. Veel perken en limoenhuis waren gesloten.

Liesbeth 6 september 2020

Mooie wandeling. Goede beschrijving, alleen na de duomo beetje moeten zoeken. Mss omdat we al wat vermoeid waren. Heel veel gezien!

Lieve 14 augustus 2019

Bedankt voor de mooie, duidelijke reisgids. Wij hebben de stadswandeling van Firenze en Siena gedaan, super. We hebben plaatsen gedaan die we uit onszelf niet waren tegengekomen, top! !!

Linda 25 april 2019

Bedankt voor de mooie stadswandeling. Een goede beschrijving van vrijwel alle bezienswaardigheden. Wij hebben er zeer veel aan gehad bij ons bezoek aan Florence.

Jos van Brussel 18 juni 2018

Mooie stadswandeling, de "gids "is zeer duidelijk en overzichtelijk!

Macauter Maria 10 juni 2018

De Stadswandeling is een perfecte voorbereiding op onze citytrip naar Firenze!

Heremans 28 mei 2018

zalige wandeling, in meerdere dagen gedaan en af en toe afgeweken maar zeer goede betrouwbare houvast

Tom Van Driessche 1 februari 2018

Zeer mooie en goeie gids. We gaan deze gebruiken tijdens onze reis deze zomer door Toscanië.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info