Reisgids Mons (Bergen)

Waarom Mons zich Europese Culturele Hoofdstad mag noemen

Met deze gratis reisgids Mons wandel je doorheen het verkeersarme stadscentrum, kom je in zowel de bekende toeristische plekjes als op vergeten pleinen. Uiteraard passeer je langs het stadhuis en het Belfort, toch dé blikvangers van Mons.

We nemen je mee op een mini culinaire verkenning, langs parken, fraaie kerkgebouwen, mooie uitzichtspunten. Je komt te weten waarom Mons zo begeesterd is door Doudou en waar Van Gogh heeft gewoond tijdens zijn verblijf in de Borinage.

Reisgids Mons (Bergen)
Reisgids Mons (Bergen)
  • Gratis reisgids Mons
  • Wandeltraject langs oud en nieuw
  • Bekend en onbekend
  • Doudou, c'est joli fou
  • Waar woonde Van Gogh?  
Gratis reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

Dankzij onze reisgids wordt het duidelijk waarom Mons terecht voor altijd mag pronken met de titel van Europese Culturele Hoofdstad van 2015. Het ambassadeursschap werd vereeuwigd onder de noemer Mons 2015, wat de stad extra in de verf zet met de opening van liefst 4 nieuwe musea. Hebben we je overtuigd om de pdf-reisgids snel te downloaden? Dat kan, zoals je van ons gewoon bent, volledig gratis.

Reviews en beoordelingen Reisgids Mons (Bergen)

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Mons - Bergen? Plaats je beoordeling

Agnes14 november 2022

Reisbrochure is ok als basis. Iets meer uitleg over het nieuwe station (dat nog steeds niet af is) zou wenselijk zijn. Een absolute aanrader is de kerk en het belfort!

Patrick25 oktober 2022

Nuttige en duidelijke gids, stadsbezoek gekoppeld aan tentoonstelling Miró in BAM. Kleine stad maar kraaknet en vriendelijk volk. Horeca-suggesties vragen update.

Mark Berckmans15 mei 2022

Praktische stadsgids. Zoals gewoonlijk, duidelijke beschrijving met nuttige tips. Enkel de tips i.v.m. restaurants zijn niet up-to-date.

Nicole24 maart 2022

Leuke gids, duur van de wandeling naar onze zin. Overal wat interessante info bij, en gelukkig niet zo lang dat je geen zin meer hebt om het te lezen. En een kaartje erbij, ook handig !

marie-christine govaert18 november 2021

Zoals steeds, met de gids is het genieten van vóór het vertrek tot terugkeer naar huis. En thuis genieten van de herinnering, Dank je wel voor de reisgidsen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info