Reviews & beoordelingen: citytrip Mons - Bergen: verrassend veelzijdig (60)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Mons - Bergen van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Paul Goethals 12 november 2019

Perfect parcours gevonden in de gids... En nauwgezet gevolgd.

Frank Van Essche 30 oktober 2019

Interessante, overzichtelijke én praktische gids van Mons.

Heike 18 oktober 2019

Door deze gids hebben we mooie stukjes van Mons gezien, wat we zelf niet zouden vinden. Het vinden van deze gids op internet heeft ons er van overtuigd om een tussenstop te maken in Mons. Minpuntje vond ik het startpunt, moeilijk te vinden in eerste instantie.

Mia De Clercq 22 september 2019

Deze gids heeft me echt goed wegwijs geholpen in deze wat ten onrechte miskende stad. Mooie plekjes ontdekt, de Artotheek zeker een must en een wandeling in het park en bezoek aan het Belfort mag je zeker niet overslaan.

Erna Van Hulle 4 augustus 2019

Was 1 dag in Bergen en heb met het plan van 7 km de mooie en interessante plaatsen er gezien (meer dan met het treintje), bedankt.

Josan 26 juli 2019

Mond gezien. Wat interessant is , zit in de wandeling. Duidelijk en goed te volgen.

Sonja 14 mei 2019

Zeer mooie en goede wandelroute! Zonder deze zouden we enkele interessante dingen niet gezien hebben en snel de stad verlaten hebben want deze is niet zo groot als we verwacht hadden. Bedankt hiervoor!

Pieter boury 10 maart 2019

Zeer goeie beknopte brochure voor ons weekendje weg ! Nu hopen we nog dat we er van zullen genieten!

Nicole Moens 16 januari 2019

Een mooi uitgestippelde en gemakkelijk te volgen route. We hebben een mooi en interessant stukje Mons gezien. Bedankt !

Rita De Dier 29 november 2018

Een mooi stuk van Mons gezien dank zij de ontvangen documentie

Pagina: 12345...
  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info