Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Bergen (44)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Bergen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Mons - Bergen? Plaats je beoordeling

Paul BORNAUW 28 oktober 2019

Juist wat nodig is om op een fijne manier kennis te maken met de stad.

Hilda 13 oktober 2019

Weerom een fijne reisgids. Als je deze volgt, heb je de highlights altijd beet. Ik ga er nog meer uitproberen. Ze hebben me nog nergens ontgoocheld. Alleen de timing daar moet je toch wat extra voor uittrekken. Super bedankt.

rene daemen 21 juni 2019

prima reisgids. geeft een perfecte impressie van de het mooie Mons.

rene daemen 18 juni 2019

prima reisgids en handig in gebruik.

Van Mechgelen-Willemse 29 mei 2019

de stadswandeling is een aanrader voor iedereen die Bergen bezoekt. Het is volwaardige documentatie over wat je tegen komt op de wandeling Proficiat.

Herlinde Van langenhove 17 mei 2019

DE stadsgids was compleet en duidelijk. Voor ons mocht hij iets gebalder zijn. het is niet zo handig om op straat te lopen met een hoop papieren.

Geert Strobbe 17 december 2018

duidelijke gids, mooie wandeling,

Els Wylin 16 december 2018

Mons is een mooie stad, met de gids hebben we veel kunnen zien , de beschrijving was goed uitgelegd. Een aanrader.

Daniëlla Heylen 12 november 2018

Het was een mooie wandeling waarin alle hoogtepunten van Mons opgenomen zijn. De wandeling is een goede manier om de stad te ontdekken.

De Ridder Walter 9 oktober 2018

Heel toffe wandeling doorheen Bergen. De gratis parking op zondag was wel één grote markt, maar dat kon de pret niet vergallen. We zijn ook gaan eten in "la petite couscoussière" dat in de gids beschreven was. Ook dat was een voltreffer, een tajine om U tegen te zeggen;

Pagina: 12345
  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info