Reviews & beoordelingen: Reisgids Sevilla (30)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Sevilla van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Sevilla: wandelen in een veelzijdige stad? Plaats je beoordeling

Ann 9 november 2018

Goede gids! Aan te raden!

Marina Vrijders 31 oktober 2018

Onze eerste dag in Sevilla hebben wij de stadswandeling van Euroreizen gemaakt. Dit gaf ons direct een goed idee van waar de bezienswaardigheden zich bevonden zodat we de dag erna deze uitgebreider konden bezoeken. Sevilla is prachtig en absoluut een aanrader.

hanneke 23 augustus 2018

super gids, duidelijk beschreven, lekker compact met leuke wandelingen langs alle bezienswaardigheden. Meer heb je niet nodig voor een weekendtrip

Martine Vanhijfte 26 mei 2018

Sevilla was top ! Het Real Alcazar, de Kathedraal, Giralda, Plaza Espana, Mercadao de Triana, ... zijn echt de moeite. Alles op wandelafstand is een plus. In de Arena Maestranza is de rondleiding met gids uitmuntend (max. 30 min.). Ook jullie tip: het oudste café/tapasbar El Rinconcillo moet je zeker langs gaan !

Eric Spiessens 15 april 2018

Supere fijne stad! Fiets- en voetgangersvriendelijk. Kathedraal en alcazer bij mooiste gebouwen van Europa. Lekker ruiken in april omwille van de sinaasappelbloesems Tapasfeest. Bezienswaardigheden binnen wandelafstand!

Cor Stavinga 22 februari 2018

Sevilla is zo geweldig, zoals haar bekende flamengo , Sfeervol , apart, onderhoudend en een stad die je doet terugkeren

betsy felix 21 februari 2018

hele bruikbare tips met betrekking tot de geweldige tapabars

Berry Kuijpers 19 november 2017

Een prima en zeer complete beschrijving van Sevilla, incl plattegronden en wandelingen. Hartelijk dank !

henri 6 november 2017

Uitgebreide toer voor 1 dag, beter opsplitsen of per fiets doen

Gery Delaere 12 september 2017

Een uitstekende en niet te missen reisgids.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info