Stadswandeling Sevilla

Van de Spaanse Plaats tot Torre del Oro

We starten onze wandeling in Sevilla met het beroemdste plein, nl. de Spaanse Plaats. Gelegen aan de rand van het centrum en in een groene zone was dit ooit een paviljoen van een wereldtentoonstelling. Nu is het naast het Réal Alcazar en de kathedraal de topattractie van Sevilla. We wandelen uiteraard ook nog langs de andere bezienswaardigheden van de stad, bekende en minder bekende plaatsjes. Lees meer

  • Bezoek de kathedraal
  • Genieten op de Spaanse Plaats
  • Ontdek het Réal Alcazar
  • Leer het échte Flamenco
  • Download onze stadswandeling
Gratis reisgids downloaden

Stadswandeling Sevilla op de kaart

Naast het Réal Alcazar en de kathedraal met zijn beroemde toren Giralda bieden we je ook de mogelijkheid voor het prachtige Casa de Pilatos te bezoeken en het mooiste museum van de stad, de Museo de Bellas Artes. Een arena voor de stierengevechten ontbreekt ook niet bij deze wandelroute in Sevilla.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Sevilla

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Sevilla? Plaats je beoordeling

Els Baert24 maart 2018

zeer duidelijke reisgids met foto's en kaartjes. Geen enkele negatieve opmerking'

Ton Derks24 februari 2018

Mooie wandeling maar minimaal 2dagen nodig. Zeker als je onderweg ook nog wat wilt bezoeken en dat is het leukste. Goede, voldoende uitgebreide informatie tav bezienswaardigheden. Ook zou ik zeker de stad nog verkennen met de fiets: geweldig leuk! Heel erg bedankt voor deze duidelijke en praktische wandeling in Sevilla. Met vriendelijke groet, Ton Derks

Bauwens Gerrit19 februari 2018

Heel goeie reisgids, overzichtelijk plan met de nodige uitleg erbij vermeld, toppie !

Hans12 december 2017

Evenals de andere gidsen van Euroreizen is ook deze van Sevilla weer heel goed. Ik gebruik de gidsen vaak voor het volgen van de stadswandelingen. Heel goede service van Euroreizen!!! Veel dank daarvoor!

kris15 oktober 2017

We hebben de reisgids gebruikt bij een 1-dags bezoek aan Sevilla. Eerst een rondrit gemaakt met een paardenkoets om het centrum te verkennen en daarna de gids gebruikt om een selectie van de overige bezienswaardigheden te bezoeken. Er is zo veel te beleven dat je de stad op meerdere dagen moet ontdekken. Voor ons was het een eerste kennismaking.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info