Reviews & beoordelingen: citytrip Sevilla (19)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Sevilla van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Paul 12 maart 2019

reisgids ziet er goed uit. Gaan hem zeker gebruiken in juni wanneer wij naar Sevilla gaan. Is heel inspirerend en zorgt ervoor dat wij niets zullen missen van deze prachtige stad.

Mia 26 februari 2019

Reisgids die verteld vaar het op staat,alle nodige info aanwezig om niets te missen tijdens de reis,gebruik hem steeds opnieuw.we vertrekken binnenkort met een gerust hart naar Sevilla

Thierry 19 februari 2019

Ik gebruik al bijna 10 jaar de reisgidsen van Euroreizen. Ik heb veel websites bezocht maar geen enkel is in mijn ogen zo compleet als die van jullie. Waarvoor dank trouwens 😃

Nele 26 november 2018

Een goeie informatieve en leuke rondleiding met interessante tips!

Dieter 19 november 2018

We blijven steeds bij de gidsen van Euroreizen. Zeer compleet en praktisch voor elke citytrip, ook hier opnieuw voor Sevilla.

Steegen catharina 18 juni 2018

Zeer goeie uitleg,volledig je hebt niet meer nodig

Nancy Pauwels 8 maart 2018

Bedankt voor jullie uitgestippelde wandeling! Compacte informatie over de verschillende bezienswaardigheden, zeer mooie wandeling. TIP: Ik had vernomen dat bepaalde bezienswaardigheden op bepaalde dagen gratis te bezoeken waren, maar blijkbaar vanaf dit jaar kan je in een aantal locaties op maandag gratis terecht. Toch wel de moeite om hiermee rekening te houden want bijvoorbeeld een bezoek aan Casa de Pilatos kost al gauw 10 euro per persoon ... TIP:Je kan de wachtrijen aan het Alcazar vermijden door een gids te boeken, dan kan je via een zijrij binnen. Tijdens ons bezoek regende het pijpestelen en werden de tuinen niet opengesteld; we hebben wel de volle pot moeten betalen... niet echt klantvriendelijk... jammer. In de 4 dagen hebben we toch een zeer goed beeld gekregen van alle highlights die er te zien zijn in Sevilla, zeker de moeite! Muchas gracias!

Chantal 9 februari 2018

Super handige en leerrijke brochure. We hebben alle wandelingen gedaan. Een aanrader om te gaan eten op het Herculusplein in het restaurant MAHARETA. toffe en vriendelijke bediening en lekker eten aan een democratische prijs

Ann Landuyt 30 oktober 2017

zeer handig - alle highlights zorgvuldig opgelijst en wandeling goed te volgen.

Hilde 11 september 2017

Bruikbare info

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info