Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Sevilla (17)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Sevilla van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Sevilla? Plaats je beoordeling

Helga 4 september 2019

Een mooie wandeling die ik als leidraad ga gebruiken. Erg duidelijk geschreven !

Lyssa 6 november 2018

Heel mooie route die langs alle mooie plekjes van de stad gaat. De route was heel duidelijk beschreven.

Steyaert Raf 28 juni 2018

Prima handleiding, compact en duidelijk.

jo Joskin 10 juni 2018

Mooie helder uitgevoerde gids met info to the point. De plattegronden waren soms niet helemaal duidelijk.

Roger Fierens 9 juni 2018

dik in orde, gaan in september zullen de gids zeker mee nemen dank u

Els Baert 24 maart 2018

zeer duidelijke reisgids met foto's en kaartjes. Geen enkele negatieve opmerking'

Ton Derks 24 februari 2018

Mooie wandeling maar minimaal 2dagen nodig. Zeker als je onderweg ook nog wat wilt bezoeken en dat is het leukste. Goede, voldoende uitgebreide informatie tav bezienswaardigheden. Ook zou ik zeker de stad nog verkennen met de fiets: geweldig leuk! Heel erg bedankt voor deze duidelijke en praktische wandeling in Sevilla. Met vriendelijke groet, Ton Derks

Bauwens Gerrit 19 februari 2018

Heel goeie reisgids, overzichtelijk plan met de nodige uitleg erbij vermeld, toppie !

Hans 12 december 2017

Evenals de andere gidsen van Euroreizen is ook deze van Sevilla weer heel goed. Ik gebruik de gidsen vaak voor het volgen van de stadswandelingen. Heel goede service van Euroreizen!!! Veel dank daarvoor!

kris 15 oktober 2017

We hebben de reisgids gebruikt bij een 1-dags bezoek aan Sevilla. Eerst een rondrit gemaakt met een paardenkoets om het centrum te verkennen en daarna de gids gebruikt om een selectie van de overige bezienswaardigheden te bezoeken. Er is zo veel te beleven dat je de stad op meerdere dagen moet ontdekken. Voor ons was het een eerste kennismaking.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info