Wintersport Klosters: De koning te rijk

Veelzijdig skigebied voor jong en oud, arm en rijk

Het mondaine skioord Klosters ligt vlak naast Davos, en deel uit van hetzelfde skigebied. Het Zwitserse dorp is niet geschikt als kuuroord, maar wel een heerlijke winterse verblijfplaats voor elk budget. Voel je tijdens een wintersport in Klosters de koning te rijk! Lees meer

Met ruim 250 km aan pistes vermaak je je op de lange latten uitstekend in Klosters
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2844 m
 • Hoogte dorp 1194 m
 • Km piste ca. 120 km
 • Blauw: 20 %
 • Rood: 45 %
 • Zwart: 35 % 
Toon alle last-minutes

Koninklijk tintje

Een wintersport Klosters: overal poederzachte sneeuw en faciliteiten. Niet voor niets wordt dit ski-oord graag bezocht door het Britse koningshuis. In het bijzonder prins Charles brengt graag een bezoekje. Toch is een wintersport Klosters ook geschikt voor minder budget. Alleen is de sneeuwzekerheid dan iets minder hoog.

Skigebieden

De belangrijkste skigebieden van Klosters en Davis zijn Parsenn-Gotschna. Daarnaast zijn er nog de kleinere gebieden van Pischa, Jakobshorn en Rinerhorn. Hier vermaak je je op de lange latten uitstekend, met ruim 250 km aan skipistes.

Breed publiek

Klosters is een populair en veelzijdig skioord waar iedereen aan zijn trekken komt: skiërs, langlaufers, snowboarders, wandelaars en zelfs prinsen. De off-piste freeriders kunnen terecht in het gebied Rinerhorn.

Meer informatie

http://www.davos.ch

Reviews en beoordelingen Klosters

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Klosters: De koning te rijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info