Wintersport Gstaad: Ontspanning en luxe

Verken de pistes en sneeuwtoppen per luchtballon of slee

Gstaad is een mondain skioord waar de grote sterren der aarde zich maar al te graag laten zien. Maar ook families vermaken zich tijdens een wintersport Gstaad uitstekend. Dankzij het enorme aanbod aan faciliteiten verveel je je in dit mondaine ski-oord geen moment. Lees meer

De vele beroemde klanten in Gstaad hebben ervoor gezorgd dat het aantal faciliteiten in dit ski-oord talrijk zijn.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3000 m
 • Hoogte dorp 1050 m
 • Km piste ca. 250 km
 • Blauw: 50 %
 • Rood: 30 %
 • Zwart: 20 % 
Toon alle last-minutes

De vele beroemde klanten in Gstaad hebben ervoor gezorgd dat het aantal faciliteiten in dit ski-oord talrijk zijn. Bezoek tijdens een wintersport Gstaad niet alleen de 250 km aan pistes, maar ook een van de vele winkels, restaurants en bars. Ook heeft Gstaad zeer goed onderhouden wandelroutes, als je zin hebt om de omgeving te verkennen.

In het Zwitserse dorpje worden tal van bijzondere activiteiten georganiseerd. Maak bijvoorbeeld per heli of luchtballon een vlucht boven de bergtoppen. Als je liever met beide benen op de grond blijft, kun je onder andere met een slede een tocht maken door de bossen. 

Het skigebied van Gstaad Mountain Rides heeft talloze blauwe pistes, in totaal zo'n 250 km lang. Uiteraard is alles aanwezig voor een heerlijke wintersportvakantie. De langlaufers vinden in Gstaad een prachtige loipe dwars door het dal.

Meer informatie

http://www.gstaad.ch

Reviews en beoordelingen Gstaad

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Gstaad: Ontspanning en luxe? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info