Wintersport Saas-Fee: Genieten van het Oostenrijkse leven

Laat je in de watten leggen of maak een ski- of sledetocht

Skiërs en snowboarders worden in Saas-Fee ook wel eens de parel van de Alpen genoemd. Je kunt je er dus flink in de watten laten leggen. Ook de beginnende skiër kan hier prima een poging wagen op de lange latten. Lees meer

 Er zijn heel wat wandelmogelijkheden, je kan een sledetocht maken en er is een ijspiste.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3600 m
 • Hoogte dorp 1810 m
 • Km piste ca. 100 km
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 50 %
 • Zwart: 25 %
Toon alle last-minutes

Saas-Fee is er voor de rustige levensgenieter. Het is een klein dorpje met een kerkje, een klein museum en het belangrijkste: 100 km aan blauwe (25 %), rode (50 %) en zwarte piste (25 %). Kom na de activiteiten bij in een van de leuke Zwitserse restaurantjes. Het culinaire aanbod in Saas-Fee is namelijk prima in orde.

Tijdens een wintersport Saas Fee kun je op verschillende manieren de omgeving te verkennen. Er zijn heel wat wandelmogelijkheden, je kan een sledetocht maken en er is een ijspiste.

Het skioord Saas-Fee is een autovrij dorp, hoewel je tot in het dorp met de wagen kan rijden. 'Koning auto' laat je dan achter in een van de parkeergarages waar hij daar sneeuwvrij blijft tot aan je terugkeer. 

Het skigebied van Saas-Fee is een waar wintersportparadijs, al hangt daar wel een prijskaartje aan. Skiën is mogelijk tot in het dorp. De vele liften zorgen voor korte wachttijden. Zelfs de beginnende skiër kan zich hier wagen aan lange afdalingen.

http://www.saas-fee.ch

Reviews en beoordelingen Saas-Fee

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Saas-Fee: Genieten van het Oostenrijkse leven? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info