Wintersport Villars-sur-Ollon: Op de lange latten

Genieten op de ski's en in de Zwitserse kroegjes

Villars-sur-Ollon is een skioord dat nog niet is overwoekerd door hoogbouw. Het heeft de charmante Zwitserse sfeer met leuke huisjes en prachtige natuur nog niet verloren, ondanks de ruim 10.000 gasten in het hoogseizoen. Lees meer

Als je een rustige vakantie wil met uitgebreide ski-mogelijkheden, kies dan voor Villars-sur-Ollon. 

 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3000 m
 • Hoogte dorp 1300 m 
 • Km piste ca. 150 km 
 • Blauw: 50 %
 • Rood: 40 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Als je een rustige vakantie wil met uitgebreide ski-mogelijkheden, mag je gerust kiezen voor een wintersport Villars-sur-Ollon. Voor de skiër is er 150 km aan pistes beschikbaar, zowel makkelijk als moeilijk.

Het skigebied van Les Diablerets is verspreid over drie deelgebieden: Isenau, Diablerets-Villars en Gletscher 3000. Op deze laatste is er een afdaling van maar liefst 14 km voor de geoefende skiër. Elk gebied is verbonden met elkaar door liften of een skibus. Doordat het zo'n gevarieerd skigebied is zijn er voldoende mogelijkheden voor elke skiër om zich niet te hoeven vervelen.

Voor de duizenden toeristen in Villars-sur-Ollon is er natuurlijk ook een goed georganiseerde après-ski. Proost met een Zwitsers biertje op een geslaagde wintersport Villars-sur-Ollon!

http://www.diablerets.ch

Reviews en beoordelingen Villars-sur-Ollon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Villars-sur-Ollon: Op de lange latten? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info