Wintersport Davos: Sneeuwparadijs

Zowel voor wintersporten als revalidatie de ideale bestemming

Het skioord Davos is een paradijs voor de wintersporter met een oneindig aantal mogelijkheden voor de skiër, langlaufer en wandelaar. Zowel 's zomers als 's winters is het een populair vakantieoord met ongeveer 20.000 hotelbedden. Lees meer

Davos is een winters paradijs voor skiërs, langlaufers, snowboarders en wandelaars.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2844 m
 • Hoogte dorp 1560 m
 • Km piste ca. 120 km
 • Blauw: 20 %
 • Rood: 45 %
 • Zwart: 35 % 
Toon alle last-minutes

Davos ligt op een hoogte van meer dan 1500 meter, en is daarom ook een kuuroord voor mensen die lijden aan een longziekte. Door de schone lucht is het een van de bekendste plekken om te revalideren. Zowel 's zomers als 's winters kan Davos zodoende rekenen op veel bezoek.

De bezienswaardigheden in Davos beperken zich tot een klein museum. Maar aan ontspanningsmogelijkheden is er geen gebrek. Bezoek tijdens je wintersport Davos een van de vele winkels, restaurants, bars en zelfs sportfaciliteiten zoals een ijsstadion.

De hoofdskigebieden van Davos en Klosters zijn Parsenn-Gotschna. Daarnaast zijn er nog de kleinere gebieden Pischa, Jakobshorn en Rinerhorn. Samen zijn deze sneeuwrijke plekken goed voor meer dan 250 km aan skipistes. Je kunt tijdens een wintersport Davos kiezen uit de rode, blauwe of zwarte piste.

Davos is een veelzijdig skioord waar iedereen aan zijn trekken komt: skiërs, langlaufers, snowboarders en wandelaars. Off-piste freeriders kunnen terecht in het gebied Rinerhorn.

http://www.davos.ch

Reviews en beoordelingen Davos

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Davos: Sneeuwparadijs? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info