Wintersport Mürren: Panoramisch uitzicht

Ski vanaf de hoogste top of verken het Alpen-gebied per trein

Een wintersport Mürren betekent een autovrije vakantie. Reis verder per trein en geniet van het prachtige panorama vanuit Mürren. Het skidorp biedt je gratis een zicht op de hoogste toppen van de Alpen. Lees meer

Vanuit het skioord Mürren heb je de beschikking over ongeveer 50 km skipistes.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2971 m
 • Hoogte dorp 1634 m
 • Km pistes: meer dan 200 km
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 65 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Ritje met de gondel

Tijdens een wintersport  Mürren kun je vanaf de piste genieten van een prachtig winters uitzicht. Kun je er geen genoeg van krijgen? Het is mogelijk om de gondel naar de Schilthorn te nemen voor en er genieten van een nog weidser uitzicht. Op deze top staat een restaurant dat draait om zijn as. Aan tafel mis je dan ook niets van het unieke panorama.

Bovenop de piste

Vanuit het skioord Mürren heb je de beschikking over ongeveer 50 km skipistes, hoofdzakelijk blauw en rood. Skiën kan je tot in Mürren zelf. Er zijn mogelijkheden voor freeriders, maar die zijn zeer beperkt in dit deelgebied.

Verkenning per trein

Per trein beschik je over de mogelijkheid om het gehele skigebied van de Jungfrau Region te verkennen. Voor een beetje avontuur tijdens je wintersport is dit zeker een aanrader. Hou er wel rekening mee dat Mürren een eindstation is.

Meer informatie

http://jungfrauregion.ch

Reviews en beoordelingen Mürren

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Mürren: Panoramisch uitzicht? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info