Zuidoost Nederland: het meest 'Vlaamse' Nederland

Ga mee op verkenning door Noord-Brabant en Nederlands Limburg

In het dossier het “Nederland Zuid-Oost” stellen we de provincies Noord-Brabant en Nederlands Limburg voor. Beide zijn zowat de meest “Vlaamse” van alle Nederlandse provincies. Naast hun eigen boeiend aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten is er immers ook veel aandacht voor genieten, lekker eten en drinken.  Lees meer

Als Vlaming zal je je snel thuisvoelen in de 'Vlaamse' provincies Noord-Brabant en Nederlands Limburg.
  • Herontdek de meest 'Vlaamse' Nederlandse provincies
  • Culturele kennis vergaren in Eindhoven, Tilburg, 's Hertogenbosch
  • Genieten van uitgestrekte landschappen 
  • Fietsen van het ene naar het andere Limburg
Ontdek hotelpromoties

Noord-Brabant heeft een zeer gevarieerd aanbod om bezoekers te bekoren. Natuurlijk zijn er de bekende pretparken, maar er zijn ook interessante steden als ’s Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, maar ook uitgestrekte brokken natuur land de Maas, in Kempen en Peel of gewoon onderweg bij of tussen grotere en kleinere plaatsen.

Limburg laat zich dankzij zijn langgerekte vorm gemakkelijk opdelen in drie verschillende regio’s: het Zuiden, het Midden en het Noorden. Fietsliefhebbers moeten weten dat het grootste deel van de provincie voorzien is van een fietsroutenetwerk dat op diverse plaatsen aansluit op dat van het andere Limburg. Aangename steden en mooie dorpen zijn hier aan elkaar geregen als een paternoster, terwijl de Maas nooit echt ver weg is.

Reviews en beoordelingen Zuidoost Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Zuidoost Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info