Kerstmarkten Nederland 2023

Kerstshopping op de kerstmarkten van Nederland

Kerstmarkt Maastricht: 30/11 t/m 31/12/23 (niet op 25/12)

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht. Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en glühwein. Ook de nieuwste trends op het gebied van kerstboomversieringen kunnen hier worden aangeschaft. Op het Vrijthof kun je tijdens de kerstmarkt schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1000 m². In 60 meter hoge reuzenrad krijg je een mooi zicht op de stad. Lees er alles over op onze pagina 'Magisch Maastricht'. 

Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg

In de Gemeentegrot van Valkenburg staan gezellige marktkramen met cadeau- en kerstartikelen opgesteld in de sfeervol versierde en met kaarsen verlichte gangen en spelonken. Een tweede kerstmarkt is er in de Fluweelengrot. Het is er gezellig door de sfeervolle verlichting en de aangename temperatuur. Tijdens de weekends is het steeds zeer druk, een bezoek tijdens de week is het veel aangenamer. Wees erbij van 17/11 t/m 30/12/23 (niet op 25/12), Winter Wonder Land tot 07/01/24. Lees er alles over op onze speciale pagina 'Kerst in Valkenburg'.

Amsterdam Light Festival

Vanaf 30 november 2023 tot 21 januari 2024 licht Amsterdam op tijdens het Amsterdam Light Festival. Een cultureel festival van licht zowel aan land als op het water dat de pracht van de historische stad letterlijk in de schijnwerpers zet. In het centrum van Amsterdam zijn lichtsculpturen van hedendaagse (internationale) kunstenaars te bewonderen. De openbare ruimte, gebouwen en bruggen zijn feeëriek of juist kunstzinnig aangelicht.
Info: www.amsterdamlightfestival.com

Den Haag: Royal Christmas Fair

Van donderdag 7 tot en met 23 december 2023 is de Lange Voorhout omgetoverd tot een van de grootste kerstmarkten van Nederland. Je kan er dagelijks terecht van 12 tot 21 uur. Meer dan honderd kerstkraampjes staan er opgesteld in de mooiste straat van Den Haag en met de Royal Christmas Fair nog extra aangekleed. Er zijn optredens, je vindt er talrijke kerstcadeautjes en een hapje en drankje ontbreken er ook niet. De Lange Voorhout ligt pal in het historisch centrum van Den Haag. Onze stadswandeling in Den Haag komt er langs.
Meer informatie op hun website.

Country & Christmas Fair 2023

Van 21 t/m 26 november 2023

Unieke kerstsfeer met Slot Zeist (nabij Utrecht) als betoverend decor op deze toonaangevende Country & Christmas Lifestyle Fair. De grootste kerstbeleving van de Benelux.

Info: www.countrychristmasfair.nl

Dickens Festival – Deventer Kerststad

Op 16 & 17 december 2023

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in Deventer van 11-17 u. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. Meer dan 125 000 bezoekers mag je verwachten. De toegang is gratis.

Info: www.dickensfestijn.nl

Reviews en beoordelingen Kerstmarkten Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info