Kerstmarkten Nederland 2020: ALLEN GESLOTEN VANAF 15/12

Kerstshopping op de kerstmarkten van Nederland

Kerstmarkt Maastricht: AFGELAST

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht. Van 27/11 tot en met 29/12/20. Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en glühwein. Ook de nieuwste trends op het gebied van kerstboomversieringen kunnen hier worden aangeschaft. Op het Vrijthof kun je tijdens de kerstmarkt schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1000 m². In 60 meter hoge reuzenrad krijg je een mooi zicht op de stad. Lees er alles over op onze pagina 'Magisch Maastricht'. 

Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg: AFGELAST

In de Gemeentegrot van Valkenburg staan gezellige marktkramen met cadeau- en kerstartikelen opgesteld in de sfeervol versierde en met kaarsen verlichte gangen en spelonken. Een tweede kerstmarkt is er in de Fluweelengrot. Het is er gezellig door de sfeervolle verlichting en de aangename temperatuur. Tijdens de weekends is het steeds zeer druk, een bezoek tijdens de week is het veel aangenamer. Wees erbij van 15 november tot 29 december 2019. Lees er alles over op onze speciale pagina 'Kerst in Valkenburg'.

Amsterdam Light Festival: AFGELAST

Vanaf 10 december 2020 licht Amsterdam op tijdens het Amsterdam Light Festival. Een cultureel festival van licht zowel aan land als op het water dat de pracht van de historische stad letterlijk in de schijnwerpers zet. In het centrum van Amsterdam zijn lichtsculpturen van hedendaagse (internationale) kunstenaars te bewonderen. De openbare ruimte, gebouwen en bruggen zijn feeëriek of juist kunstzinnig aangelicht.
Info: www.amsterdamlightfestival.com

Den Haag: Royal Christmas Fair: AFGELAST

Van donderdag 10 tot en met dinsdag 22 december 2020 is de Lange Voorhout omgetoverd tot een van de grootste kerstmarkten van Nederland. Je kan er dagelijks terecht van 12 tot 21 uur. Meer dan honderd kerstkraampjes staan er opgesteld in de mooiste straat van Den Haag en met de Royal Christmas Fair nog extra aangekleed. Er zijn optredens, je vindt er talrijke kerstcadeautjes en een hapje en drankje ontbreken er ook niet. De Lange Voorhout ligt pal in het historisch centrum van Den Haag. Onze stadswandeling in Den Haag komt er langs.
Meer informatie op hun website.

Country & Christmas Fair 2020: uitgesteld tot 2021

Van 23 t/m 28 november 2021

Unieke kerstsfeer met Kasteel De Haar (nabij Utrecht) als betoverend decor op deze toonaangevende Country & Christmas Lifestyle Fair. De grootste kerstbeleving van de Benelux.

Info: www.countrychristmasfair.nl

Dickens Festival – Deventer: uitgesteld tot 2021

Op 11 en 12 december 2021

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in Deventer op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 van 11-17 u. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. Meer dan 125 000 bezoekers mag je verwachten. De toegang is gratis.

Info: www.dickensfestijn.nl

Reviews en beoordelingen Kerstmarkten Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info