Kerstmarkten Nederland 2017: 17/11 t/m 07/01/2018

Kerstshopping op de kerstmarkten van Nederland

Kerstmarkt Maastricht

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht. Van 01/12/17 tot en met 01/01/18. Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en gluhwein. Ook de nieuwste trends op het gebied van kerstboomversieringen kunnen hier worden aangeschaft. Op het Vrijthof kun je tijdens de kerstmarkt schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1000 m². In 60 meter hoge reuzenrad krijg je een mooi zicht op de stad. Lees er alles over op onze pagina 'Magisch Maastricht'. 

 • Lanaken 3 dagen hotel 4* incl. ontbijt

  Lanaken 3 dagen hotel 4* incl. ontbijt

  Hotel Eurotel **** in Lanaken ligt ideaal voor een shoppingtrip of wandel- en fietsvakantie. De autovrije winkelstraten van Maastricht op 7 km. Het grote outletcentrum Maasmechelen Village op 16 km, de grotten van Valkenburg op 17 km.
  va. € 95 - Boek nu

Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg

In de Gemeentegrot van Valkenburg staan gezellige marktkramen met cadeau- en kerstartikelen opgesteld in de sfeervol versierde en met kaarsen verlichte gangen en spelonken. Een tweede kerstmarkt is er in de Fluweelengrot. Het is er gezellig door de sfeervolle verlichting en de aangename temperatuur. Tijdens de weekends is het steeds zeer druk, een bezoek tijdens de week is het veel aangenamer. Wees erbij van 17 november 2017 tot 7 januari 2018. Lees er alles over op onze speciale pagina 'Kerst in Valkenburg'.

Amsterdam Light Festival 30/11/17 – 21/01/18

Vanaf 30 november 2017 licht Amsterdam op tijdens het Amsterdam Light Festival. Een cultureel festival van licht zowel aan land als op het water dat de pracht van de historische stad letterlijk in de schijnwerpers zet. In het centrum van Amsterdam zijn lichtsculpturen van hedendaagse (internationale) kunstenaars te bewonderen. De openbare ruimte, gebouwen en bruggen zijn feeëriek of juist kunstzinnig aangelicht. Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 is een verlichte route op het water (rederijen bieden rondvaarten aan) : Water Colors. Van 14 december 2017 tot en met 7 januari 2018 kan je langs een parcours met lichtkunstobjecten 'Openlichtmuseum'.
Koop je tickets voordelig met korting.
Info: www.amsterdamlightfestival.com

Den Haag: Royal Christmas Fair

Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december 2017 is de Lange Voorhout omgetoverd tot een van de grootste kerstmarkten van Nederland. Je kan er dagelijks terecht van 12 tot 21 uur, behalve op 24 december tot 18 uur. Meer dan honderd kerstkraampjes staan er opgesteld in de mooiste straat van Den Haag en met de Royal Christmas Fair nog extra aangekleed. Er zijn optredens, je vindt er talrijke kerstcadeautjes en een hapje en drankje ontbreken er ook niet. De Lange Voorhout ligt pal in het historisch centrum van Den Haag. Onze stadswandeling in Den Haag komt er langs.
Meer informatie op hun website.

Country & Christmas Fair 2017

Van 21 t/m 26 november 2017  

Unieke kerstsfeer met Kasteel De Haar (nabij Utrecht) als betoverend decor op deze toonaangevende Country & Christmas Lifestyle Fair. De grootste kerstbeleving van de Benelux.

Info: www.countrychristmasfair.nl

Dordrecht - Kerstmarkt

Op 15, 16 en 17 december 2017

De Kerstmarkt Dordrecht, eentje met veel animatie vindt plaats in het historische centrum. Dit is een van de grootste en gezelligste van Nederland en op een boogscheut van de Belgische grens gelegen.

Info: www.kerstmarktdordrecht.nl

Dickens Festival – Deventer

16 en 17 december 2017

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in Deventer op zaterdag 16 en zondag 17december van 11-17 u. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. Meer dan 125 000 bezoekers in 2016. De toegang is gratis.

Info: www.dickensfestijn.nl

Kastelen in kerstsfeer in Nederland

Het is eens iets anders, kerstsfeer beleven in en rond een kasteel of prachtig landgoed. In Nederland hebben ze er wel kaas van gegeten. Uit een ruim aanbod pikten wij er de meest in het oog springende kerstevents uit. Je vindt er op alle plaatsen een kasteel getooid in een kerstkleedje. Komaan dan, we trekken bij de Noorderburen op kastelentocht in kerststemming. Meer info in onze nieuwsblog 'Kastelen in kerstsfeer'.

Winteropening Efteling

Het is een traditie geworden dat de Efteling zijn deuren opent in de winter. Door het grote succes is de Winter Efteling ook deze winter opnieuw open: van 13/11/17 t/m 31/01/18. Info: www.efteling.com/winterefteling

 • Alle hotels en promoties voor Amsterdam

  Alle hotels en promoties voor Amsterdam

  Promoties Amsterdam in het hartje van de stad of aan de rand met snelle verbinding naar het centrum. Na de reservatie kunnen we nog een Thalys Brussel-Amsterdam h/t als optie toevoegen.
  va. € 42 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkten Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info