Kerstmarkten Nederland 2018: 16/11 t/m 23/12/2018

Kerstshopping op de kerstmarkten van Nederland

Kerstmarkt Maastricht

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht. Van 01/12/18 tot en met 31/12/18. Op het Vrijthof staan houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen en gluhwein. Ook de nieuwste trends op het gebied van kerstboomversieringen kunnen hier worden aangeschaft. Op het Vrijthof kun je tijdens de kerstmarkt schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1000 m². In 60 meter hoge reuzenrad krijg je een mooi zicht op de stad. Lees er alles over op onze pagina 'Magisch Maastricht'. 

  • Alle hotels en promoties voor Amsterdam

    Alle hotels en promoties voor Amsterdam

    Promoties Amsterdam in het hartje van de stad of aan de rand met snelle verbinding naar het centrum. Na de reservatie kunnen we nog een Thalys Brussel-Amsterdam h/t als optie toevoegen.
    va. € 42 - Boek nu

Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg

In de Gemeentegrot van Valkenburg staan gezellige marktkramen met cadeau- en kerstartikelen opgesteld in de sfeervol versierde en met kaarsen verlichte gangen en spelonken. Een tweede kerstmarkt is er in de Fluweelengrot. Het is er gezellig door de sfeervolle verlichting en de aangename temperatuur. Tijdens de weekends is het steeds zeer druk, een bezoek tijdens de week is het veel aangenamer. Wees erbij van 16 november tot 23 december 2018. Lees er alles over op onze speciale pagina 'Kerst in Valkenburg'.

Amsterdam Light Festival 29/11/18 – 20/01/19

Vanaf 29 november 2018 licht Amsterdam op tijdens het Amsterdam Light Festival. Een cultureel festival van licht zowel aan land als op het water dat de pracht van de historische stad letterlijk in de schijnwerpers zet. In het centrum van Amsterdam zijn lichtsculpturen van hedendaagse (internationale) kunstenaars te bewonderen. De openbare ruimte, gebouwen en bruggen zijn feeëriek of juist kunstzinnig aangelicht. Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 is een verlichte route op het water (rederijen bieden rondvaarten aan) : Water Colors.
Koop je tickets voordelig met korting.
Info: www.amsterdamlightfestival.com

Den Haag: Royal Christmas Fair

Van vrijdag 14 tot en met zondag 23 december 2018 is de Lange Voorhout omgetoverd tot een van de grootste kerstmarkten van Nederland. Je kan er dagelijks terecht van 12 tot 21 uur. Meer dan honderd kerstkraampjes staan er opgesteld in de mooiste straat van Den Haag en met de Royal Christmas Fair nog extra aangekleed. Er zijn optredens, je vindt er talrijke kerstcadeautjes en een hapje en drankje ontbreken er ook niet. De Lange Voorhout ligt pal in het historisch centrum van Den Haag. Onze stadswandeling in Den Haag komt er langs.
Meer informatie op hun website.

Country & Christmas Fair 2018

Van 20 t/m 25 november 2018

Unieke kerstsfeer met Kasteel De Haar (nabij Utrecht) als betoverend decor op deze toonaangevende Country & Christmas Lifestyle Fair. De grootste kerstbeleving van de Benelux.

Info: www.countrychristmasfair.nl

Dordrecht - Kerstmarkt

Op 14, 15 en 16 december 2018

De Kerstmarkt Dordrecht, eentje met veel animatie vindt plaats in het historische centrum. Dit is een van de grootste en gezelligste van Nederland en op een boogscheut van de Belgische grens gelegen.

Info: www.kerstmarktdordrecht.nl

Dickens Festival – Deventer

15 en 16 december 2018

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in Deventer op zaterdag 16 en zondag 17december van 11-17 u. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden. Meer dan 125 000 bezoekers mag je verwachten. De toegang is gratis.

Info: www.dickensfestijn.nl

Winteropening Efteling

Het is een traditie geworden dat de Efteling zijn deuren opent in de winter. Door het grote succes is de Winter Efteling ook deze winter opnieuw open: van 12/11/18 t/m 31/01/19. Info: www.efteling.com/winterefteling

Reviews en beoordelingen Kerstmarkten Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info